Batuhan Karadeniz: "Okan hocanın kapısını çalıp maçtan önce 'Ayrılmak istiyorum' diyorsan, sana da yazıklar olsun"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalarak önemli bir başarı elde etti.

Batuhan Karadeniz: "Okan hocanın kapısını çalıp maçtan önce 'Ayrılmak istiyorum' diyorsan, sana da yazıklar olsun"

Skyspor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray'ı değerlendirdi.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekikde:

"BANA KİMSE AÇIKLAYAMAZ"

"75-80 arasında Icardi'yi alıp Bakambu'yu sokacaksın, Tete'yi oyundan almayacaksın. Tete'nin dakikaları bu dakikalar. Hızlı atak bekleyen bir oyuncu." Okan Hoca bu sene biraz düşük başladı. Kerem Demirbay'ın bugün bu kadar sahada durmasının sebebini bana kimse açıklayamaz."

"ANGELINO HAKKINI VERECEK"

"Angelino'ya vereceksin 3-4 milyon Euro, benim 150 bin liraya oynayan garibim Kazımcan, Angelino kadar oynar! Angelino'nun geçmişi iyi olabilir ama o 3.5'un hakkını göreceğim!"

"KAAN AYHAN'IN HALİ ÇOK İLGİNÇTİ"

"Kaan Ayhan'ı oyuna girerken gördün mü? 'Kim uyandırdı beni, maç mı vardı?' der gibiydi. Oyuna girerken ki hali çok ilginçti."

"BU TARAFTAR, BU TAKIMI YİNE ŞAMPİYON YAPAR"

"Seyirci her türlü desteği hak ediyor Galatasaray'da. Hepsinin üstünde lisanslı ürünler, yeni sezon formaları. Tıklım tıklım bir stat. İnanılmaz bir tezahürat. Hep destek, tam destek. Bu taraftar, bu takımı yine şampiyon yapar. Ama Okan hocada bir tık düşüklük görüyorum. Tüm Galatasaray taraftarı benim gibi düşünüyor zaten."

"OLIVEIRA, SANA DA YAZIKLAR OLSUN"

"Sergio Oliveira sana da yazıklar olsun! Şampiyonlar Ligi maçından önce gidip Okan hocanın kapısını çalıp 'Ayrılmak istiyorum' diyorsan, sana da yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2023, 18:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
H. Eraslan
H. Eraslan - 9 ay Önce

Galatasarayda .ilk .11.de yer bulamıyan .hemen .isyan.ediyor .sıra hepinize .gelecek.Sabırlı .olun