Arda Kardeşler ve Hüseyin Göçek'e verilen cezalar belli oldu!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, Fenerbahçe - Karagümrük maçına ilişkin bir açıklama yaptı. Galatasaray cephesi de VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etmişti.

Arda Kardeşler ve Hüseyin Göçek'e verilen cezalar belli oldu!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, TFF resmi internet sitesinden bir açıklama paylaştı.

İbanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"İLK YARINININ SONUNA KADAR DİNLENDİRME KARARI ALDIK"

"MHK olarak, hakem performanslarını her hafta dikkatle takip ettiğimizi ve bazı hakemlerimizi, ilk yarı sonuna kadar dinlendirme kararı aldığımızı, Aralık sonu yapılacak klasman değerlendirmelerinde bu analizleri dikkate alarak hareket edeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak isterim."

"HAYAL ÜRÜNÜ VE GERÇEK DIŞIDIR"

"Diğer taraftan Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Vavacars Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine dair iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır. İtibar edilmemesini rica ederim." ifadeleri kullanıldı.

ARDA KARDEŞLER VE HÜSEYİN GÖÇEK KARARI

Arda Kardeşler ve Hüseyin Göçek, sezonun ilk yarısı bitene kadar görev alamayacak.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal yüksekova
Kemal yüksekova - 6 ay Önce

Eyy mhk madem kamoyuna sızan haberlere itibar etmememizi istiyorsunuz neden Arda kardeşleri neden ilk dônemde görevden alıyorsunuz,bu çelişki değilmı sizce,bence eyy mhk başkanı senin hemen ama hemen istıfa etmen gerekiyor çünkü sen de bu işin içindesin ve kusura bakmayın ama sizin dediklerinize itibar edecek kadar da zeka yoksunu değliz,ve sizin dediklerinize inanacak kadar da ahmak değliz kusura bakmayın

Muzaffer
Muzaffer - 6 ay Önce

Fb sampiyon yapacaklar hic mi onurunuz grurunuz yok bunca millet küfrederken çoluk cocugunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz

Metin Filiz
Metin Filiz - 6 ay Önce

MHK ve Futbol Federasyonu derhal istifa etmeli.Ulysca ve türk halkının isteği budur

Karahan
Karahan - 6 ay Önce

Bunlara gerek yok fb'nin her maçını ali koç ve yöneticileri yönetsin! Şaibeli durum kalkar bizzat şaibenin kendisi olur!!! gizli aşikar olur....!!!

Metin Fikiz
Metin Fikiz - 6 ay Önce

Bu maçta görevli orta ve Var hakemlerini 3.lige kaydırın.Orada maç yönetsinler.Birde Federasyon bunları maç yönetsin diye isimlerini UEFA ya bildiriyor.Yaziklsr olsun diyorum.

Metin
Metin - 6 ay Önce

Bu rezilik tff yeter. Direk ihrac edilmeliler.

Ahmettopal
Ahmettopal - 6 ay Önce

Dinlendirseler ne olacak atinalan uskudari geçmiş haksız üç puan fenerin hanesine yazılmış. Ne olacak yani .bu sene paralı başkanin sağı solu tehtih ederek futbol oyunlarında artinyonden nemalanmasi federasyon adina yüz kızartıcı bir suçtur ..

Mert.adam.41
Mert.adam.41 - 6 ay Önce

Ya damlara resmen ödül vermişler ya Ulan bunların ikisinin de düdüğünün asılması lazım bir daha federasyonun ya da myk'anın önünden geçmemesi lazım yazıklar olsun ya