Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da bazen onu 4 metre olarak görüyorum, inanılmaz bir şey"

Galatasaray, Süper Lig'de 13. haftayı Alanyaspor galibiyetiyle kapatırken gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Manchester United maçına çevrildi.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da bazen onu 4 metre olarak görüyorum, inanılmaz bir şey"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS, İNANILMAZ BİR ŞEY"

"Mertens'in boyu 1.69 ama öyle bir yükseliyor ki bazen ben 4 metre olarak görüyorum. Kapalı savunmalara karşı hep boşluk buluyor, inanılmaz bir şey. Ligde haftanın oyuncusu Mertens."

"BARIŞ, DÜŞÜNMEDEN DAVRANIYOR"

"Barış Alper Yılmaz, çok hızlı ama aceleci ve düşünmeden davranıyor. Oyun görüşünü biraz daha değiştirmesi lazım. Koşarken plan yapamıyor ama Mertens bunu yapabiliyor. Barış da kendini geliştirerek daha iyi seviyeye gelebilir."

"NDOMBELE VASATTI, KAAN AYHAN OYNAR"

"Alanyaspor karşısında Ndombele vasat oynadı. Manchester United maçında orta sahada Kaan Ayhan olacaktır."

"BENCE TOPUYLA TÜFEĞİYLE MAÇA ÇIKACAK"

"Okan hoca ve yardımcısı İrfan hoca, Şampiyonlar Ligi atmosferini çok iyi biliyor. Bence topuyla tüfeğiyle çıkacak. Bu ne demek? Kadroda hep isim yapmış ve kaliteli futbolcular olacak. Zaha'ya 'Savunmaya gel, destek ver' demene gerek yok, zaten geliyor. Sağ kanatta Ziyech oynar. Kazımcan Karataş yerine de Angelino tercihi yapılır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 16:03
YORUM EKLE