Ayhan Akman: "Benimle ağlayarak konuştu, Galatasaray’a gelmek için can atıyordu"

Galatasaray, Süper Lig’in 37. haftasında Nef Stadyumu’na Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ederken Arda Turan’ın kadroya alınmaması eleştiriler aldı.

Ayhan Akman: "Benimle ağlayarak konuştu, Galatasaray’a gelmek için can atıyordu"

TRT Spor yorumcusu Ayhan Akman, Ardan Turan’la ilgili bir gerçeği açıkladı.

Akman’ın açıklamaları şu şekilde:

-BİZ ARDA TURAN'I DÜŞÜNÜYORDUK-

“Tudor döneminin başında aslında biz Arda Turan’ı düşünüyorduk. Arda’yla da benim vasıtamla çok konuşuldu. Dursun Özbek dönemi ve Tudor’un da yarı sezonundan sonraki sezon başından bahsediyorum. Arda Turan’ın daha Başakşehir’e gelmeden önceki dönemi."

-ANLAŞILDI, KONUŞULDU, AMA BİR ŞEYLER OLDU-

"Her şey bitmişti. Galatasaray’a imzaya yakın bir pozisyondaydı ama bir şey Arda’yı Galatasaray’a getirmedi. Ben ona şahidim. Neden getirmedi? O bir şeyi bilmiyorum. Orada olduğum için rahatlıkla söylüyorum. Anlaşıldı, konuşuldu ama bir şeyler oldu ve transferin son gününde Galatasaray, Arda’yı almaktan vazgeçti.”

-BENİMLE AĞLAYARAK KONUŞTU-

“Arda’yla FaceTime’da görüşürken benimle ağlayarak konuştu. Arda, Galatasaray’a gelmek için can atıyordu. Barcelona'dan bonservissiz çıkıyordu ama Galatasaray’a o dönem gelemedi. Ondan 3-4 sene sonra gelebildi. Belki o dönemde gelse ki ben Arda’nın gelmesini çok istiyordum, çünkü yeni kadro oluşturuyorduk. Bence bu sene de futbolu bırakacak."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, 17:27
YORUM EKLE