Uğur Karakullukçu: "3 senelik sözleşme almaması lazımdı"

Galatasaray, Süper Lig’in 37. haftasında Nef Stadyumu’na Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Uğur Karakullukçu, yorumlarda bulundu.

Uğur Karakullukçu: "3 senelik sözleşme almaması lazımdı"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray-Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-TARAFTARLIK BÖYLE BİR ŞEY-

“Vedaların yapıldığı maç oldu. Galatasaray taraftarlarını tebrik etmek lazım. Bu kadar yoğun maça gidilmesini beklemezdik ama refleks gösterdiler. Taraftarlık böyle bir şey.”

-SEZONUN EN İYİ MAÇLARINDAN BİRİYDİ-

“Berkan Kutlu, sezonun en iyi maçlarından birini çıkardı. Bunu mutlaka söylemek lazım. Çok istekliydi. Penaltı da onun şutundan çıktı. İkili mücadelelerde ayakta kaldı.”

-ARDA TURAN, VEDAYI HAK ETMİŞTİ-

"Arda Turan, düşmanın olsa, davalık olsan bile bu maçta çıkarır 1 dakika oynatırsın. Kişisel problemin de ne düzeyde olabilir? Daha iki maç öncesinde kadar oynatıyordun. Arda Turan senin altyapından gelen bir oyuncu ve vedayı hak etmişti. Düşmanına bile bu saygıyı gösterirsin. Arda’nın bu maçta 1 dakika bile oynamasına engel olan neydi? Bana biraz garip geldi, hoş gelmedi.”

-3 SENELİK SÖZLEŞME ALMAMASI LAZIMDI-

"Böyle bir yabancı kuralında normalde yabancı kaleci olmaz. Muslera'nın 3 senelik sözleşme almaması lazımdı. Günün sonunda idealde farklı bir seçenek düşünülebilirdi ama mevcut şartlarda mümkün gözükmüyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, 02:45
YORUM EKLE