Önder Özen: "Galatasaray'a Dortmund'dan ayrılan Zorc gibi biri gerekiyor"

Galatasaray, Süper Lig’in 37. haftasında Nef Stadyumu’na Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Önder Özen, yorumlarda bulundu.

Önder Özen: "Galatasaray'a Dortmund'dan ayrılan Zorc gibi biri gerekiyor"

NTV yorumcusu Önder Özen, Galatasaray-Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Özen’in açıklamaları şu şekilde:

"BERKAN REKOR KIRMIŞTIR"

"Berkan Kutlu'nun kendi adına rekor kırdığı maç olabilir. Sürekli kaleyi denedi ve golü asisti olmamasına rağmen o denemelerden biri takımına penaltı kazandırdı."

"YUNUS KÖTÜ MAÇ ÇIKARDI"

"Adana Demirspor'da bazı oyuncular beklenenin çok altında kaldı. Gol atmasına rağmen bu isimlerin başında Yunus Akgün geliyor. Maçın başlarında bir pozisyonda adalesini tuttu, ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum."

"YUNUS VE KEREM..."

"İki tane gelecek vadeden oyuncu gelecek sezonun Galatasaray kadrosunda yer alıyor. Kerem ve Yunus'un Galatasaray'ın kanatlarında fark yaratacakları aşikar."

"BALOTELLI MÜTHİŞ VURDU"

"İkinci golde Balotelli, vuracakmış gibi topa geldiğinde Muslera adım atmayarak doğru olanı yaptı ancak Balotelli öyle bir vurdu ki golde 'Muslera'nın hatası var' diyemem."

"TÜRK BEK LAZIM"

"Galatasaray, önümüzdeki sezon direkt ilk 11 oynayacak 3 tane oyuncu transfer etmek zorunda. Galatasaray'ın o bölgeye transfer edebileceği herhangi bir Türk oyuncu olmadığını hesaba katarsak beklerden en az birinin Türk olması gerektiğini d üşünüyorum."

"GOMIS, BİRİNCİ FORVET OLMAZ"

"Önümüzdeki sezon Galatasaray'ın 36 tane lig maçı var. Sayısal olarak Galatasaray'a 1 forvet daha gerektiğini ve bu ismin direkt olarak 1. forvet olması gerektiğini düşünüyorum."

"SPORTİF AKIL LAZIM"

"Galatasaray'ın yeni başkanı kim olursa olsunusta bir sportif akıl ile çalışması lazım. Galatasaray'a Monchi gibi bir planlayıcı gerekiyor. Dortmund'dan ayrılan Zorc gibi hatta Luis Campos gibi. Galatasaray yıllardır çok fazla sözleşme feshi yapıyor. Çok fazla fesih çok fazla yanlış anlamına gelir. Artık sizin kumar oynama şansınız kalmadı."

"STOPERLERE YAZIK OLDU"

"Sezonun 11'ini yaptığımızda -2 averajdaki bir takımdan stoper alamayacağız tabii ki ancak Galatasaray'ın gelecek sezon ki ilk 11'inde banko olacak birkaç isim sayarsak bunlardan ikisi Marcao ve Nelsson olacak. Orta sahanın geçirgenliği onların performansına yazık etti."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 15:10
YORUM EKLE