"Dursun Özbek, ‘Yardımcım olun’ dedi, Galatasaray'a kazandıracak"

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi için eski başkanlardan Dursun Özbek'in adaylıkla ilgili görüşmeleri devam ediyor. Mevcut adaylar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile görüşen Özbek, görüşmelerine devam edecek.

"Dursun Özbek, ‘Yardımcım olun’ dedi, Galatasaray'a kazandıracak"

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine geri sayım devam ederken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Eski başkanlardan Dursu Özbek, aday olması konusunda camiadan gelen baskı ve talep sonrası çalışmalara başlamıştı. Daha önce aday olmayacağını söyleyen Özbek, dün başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile otelinde görüşmeler yapmıştı. Özbek daha başka birçok isimle de yine otelinde görüştü.

ÖZBEK'İN GÖRÜŞMELERİ SÜRECEK

Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ten 'hayır' cevabı alan Dursun Özbek, Cemal Özgörkey ve Erden Timur'un ardından bugün de görüşmeler yapacak ve gelişmelere göre kararını verecek.

CEMAL ÖZGÖRKEY: "GELİP GALATASARAY'A KATKI VERİN"

Galatasaray’da 11 Haziran’da gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi eski başkan Dursun Özbek’in adaylığını açıklayacağı yüksek sesle dile getirilirken Özbek’in listesinde olacağı iddia edilen Cemal Özgörkey, Spor Arena’ya özel açıklamalar yaptı. İki başkan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu’nun “Dursun Özbek bizi destekliyor.” söylemlerine karşılık Özgörkey, “Alın size destek… Gelip Galatasaray’a katkı verin.” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek ile seçim süreci üzerine bir toplantı yaptığını belirten Cemal Özgörkey, herkesin tek noktada birleşeceği bir süreci arzuladığını dile getirdi.

İşte Cemal Özgörkey’in Uğur Yapıcı'ya yaptığı açıklamalar:

“Bana düşen bir görev olursa destek vermeye hazırım. Bu sadece yönetici olacağım anlamına gelmemeli. Galatasaray’a her şekilde destek olabilirsiniz. Columbus projemi Dursun Özbek ile de konuştum. Kendisi camiadan herkese ‘gelin kulübü birlikte düzlüğe çıkaralım.’ diyor.”

"Dursun Özbek, başkan adaylarına 'Yardımcım olun' dedi!"

Galatasaray camiasının birleşmesi gerektiğine vurgu yapan Özgörkey, birleşme olmazsa Galatasaray’a yazık olacağını belirterek, “Dursun Özbek, başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk’e ‘yardımcım olun.’ dedi. Metin Öztürk sıcak bakıyor ama Eşref Hamamcıoğlu henüz olumlu dönüş yapmadı. Dursun Bey’in vermek istediği katkıları görmezden gelemeyiz. Florya, Riva ve Kemerburgaz’ı Galatasaray lehine kazandıracağını söylüyor. İki aday şu ana kadar ‘Dursun Başkan bizi destekliyor.’ diyorlardı. Alın size destek… Gelip katkı versinler.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 12:52
YORUM EKLE