Bafetimbi Gomis: "Ben Gomis'im, benim oynamam lazım, o kim?"

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bafetimbi Gomis: "Ben Gomis'im, benim oynamam lazım, o kim?"

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Nef Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

BAFETIMBI GOMIS GÜNDEMİ

Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı öncesinde Bafetimbi Gomis'in sarı kırmızılı formayı artık giymek istemediğini söylemesi sonrası şok gündem oluştu.

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Bafetimbi Gomis'in geçtiğimzi hafta oynanan Alanyaspor maçı sonrasında Okan Buruk'a söylediği sözleri aktardı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"GOMIS, ARKADAŞINI YOK SAYIYOR"

"Perşembe günü bu haber bana ulaştığında bilgi çok azdı. 'Ben Gomis'im. Benim santrfor olarak girmem lazım. Barış Alper Yılmaz kim ki?' diyor. Bir arkadaşını yok sayıyor. Böyle söyleyemezsin. Okan hoca, buna rağmen 'Niye böyle alınganlık yapıyorsun? Ben hızlı oyuncu kullandım. Seni de 80. dakikada oyuna aldım. Sen bu takımın kaptanısın. Arkadaşlarına yardımcı olmaya devam etmelisin' diyor. Gomis de 'Ben bir daha Galatasaray forması giymem' diyor."

"GOMIS'E SALDIRI OLURDU"

"Eğer Okan hoca bunu önceden açıklamış olsaydı maçın önüne geçerdi. En büyük tehlike de maçı izlemeye gelen Gomis'e saldırı olurdu. Tepki koyarlardı, onun üzerine yürüyenler olurdu. Taraftarı tutamazsın. Maçı izlettirmezler, stattan kovarlardı. Böyle bir kriz yaratmak nereden çıktı? Sen çocuk değilsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 13:02
YORUM EKLE