Bahadır Güngördü, maçtan sonra Icardi, Zaha ve Muslera ile ne konuştuğunu anlattı

Galatasaray - Ankaragücü maçında 12 kurtarışla yıldızlaşan ve maça damga vuran Ankaragücü kalecisi Bahadır Güngördü, Spor Arena'ya konuştu.

Bahadır Güngördü, maçtan sonra Icardi, Zaha ve Muslera ile ne konuştuğunu anlattı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin rekor serisine son veren ve taraflı tarafsız herkesten takdir toplayan 27 yaşındaki file bekçi Bahadır Güngördü maçın ardından Icardi, Muslera ve Zaha ile girdiği diyaloğu da anlattı.

Trendyol Süper Lig 7. haftasında Galatasaray ile Ankaragücü arasında oynanan maça konuk ekip kalecisi Bahadır Güngördü damga vurdu.

Futbola Karabükspor altyapısında başlayan, A takıma çıktıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan Bahadır, Ankara Demirspor ve 1461 Trabzon'da kiralık forma giydikten sonra Trabzonspor'a geri dönmüş ve 2019 yazında Bordo-mavili takımdan ayrılmıştı.

Bir süre kulüpsüz kalan Bahadır, Ocak 2020'de Boluspor'a imza atmış, Eylül 2020'de ise Ankara Demirspor'a transfer olmuştu.

27 yaşındaki file bekçisi, 2021 yazından bu yana Ankaragücü'nde forma giyiyor.

SEZON REKORU KIRDI

Bahadır Güngördü, Galatasaray maçında yaptığı 12 kurtarışla bu sezon Süper Lig'de bir maçta en çok kurtarış yapan kaleci olurken maçın ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"ZAMAN GEÇİRDİM, ÖZÜR DİLERİM"

Bahadır Güngördü, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada; "Burada kazanmak zor. Takımımı ayakta tutabilmek için bazen zaman geçirmem gerekti. Galatasaray taraftarından özür diliyorum, kusura bakmasınlar." dedi.

“GALATASARAY MAÇINDA HEDEFİM TAKIMIN DİRENCİNİ DAHA FAZLA SÜREYE YAYMAKTI”

Ankaragücü’nün bu sezon son 3 maçında da forma giyerken, dün gece Galatasaray maçındaki kurtarışlarınla ön plana çıktın. Maçtan önce böyle bir performans sergileyeceğini düşünüyor muydun?

Galip gelme adına zaten çok zor bir maç olacağını biliyordum. Sadece benim neler yapabileceğime odaklanmıştım. Takıma ne kadar yardımcı olabileceğime odaklanmıştım. Hedefim, taşıyabildiğim kadar takımın direncini daha fazla süreye yaymaktı. Benim ne yapacağım çok önemliydi. Galip gelmenin zaten çok zor olduğunu biliyordum. Maçı kazanmak veya kaybetmek aklımda yoktu. Başka bir şey düşünmedim. Bireysel performansımın nasıl olacağı ve takımıma ne kadar katkı sağlayacağım önemliydi. Odak noktam sadece buydu.

“ICARDI BENİ TEBRİK ETTİ. MUSLERA, “YAPMAN GEREKEN HER ŞEYİ YAPTIN” DEDİ”

Icardi ve Muslera ile maç içinde diyalogların olmuştu. Icardi’nin rekor serisini bitiren kaleci oldun. Ayrıca Icardi’nin kafa vuruşunu kurtardıktan sonra Arjantinli forvet seni tebrik etti. O an aranızda hangi konuşmalar geçti?

Muslera ile maç sonunda bir konuşmamız oldu. Muslera bana, “Yapman gereken her şeyi yaptın, çok iyi oyundu. Tebrik ederim” dedi. Zaman geçirme konusunda da, “Ben olsam ben de senin gibi oynardım” dedi. Icardi ile pozisyon sonrasında göz göze geldik. Bana gözlerini açtı ve gülümsedi. Pozisyon devam ettiği için hiç konuşmadı. Sadece geldi ve tebrik etti.

ZAHA’YA, “NE GOL AMA? SENİN ŞUTUNU GÖREMEDİM” DEDİM

Maç sonu Zaha ile bir konuşman oldu, sen bir şeyler söyleyince Zaha şaşırdı. O anda neler yaşandı?

Zaha’ya maç sonu, “Ne gol ama? Senin şutunu göremedim. Çok güzel goldü” dedim. O da ona biraz güldü ve teşekkür etti. Çok iyi goldü, topu en son filede gördüm.

Kaynak: Spor Arena

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023, 20:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fahri67
Fahri67 - 8 ay Önce

objektif insana felaket hayranım. yiğidi öldür hakkını yeme. inşAllah branşında daha başarılı olur.Çok güzel kurtarışları vardı helal olsun.

Maraş 46
Maraş 46 - 8 ay Önce

Yalansız delikanlıca-cesaret.eyyamcılar ßimdi falan filan diyecek.