"Bana takım bul, Galatasaray'dan ayrılmak istiyorum"

Hakim Ziyech, Galatasaray ile yollarını ayırmak için düğmeye bastı ve menajerine takım bulması için talimat verdi.

"Bana takım bul, Galatasaray'dan ayrılmak istiyorum"

Galatasaray'da küçük çaplı bir Hakim Ziyech krizi yaşanıyor. Ertelenen Süper Kupa maçında ilk 11'de olması beklenen Faslı oyuncu, son idmandan önce ağrılarını öne sürerek kadroda yer almadı. 

ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA DA AYNI GEREKÇEYLE OYNAMAMIŞ

Bunu daha önce de yaptığı ortaya çıkan 30 yaşındaki oyuncunun, Adana Demirspor karşılaşmasından önce de aynı gerekçeyle sahaya çıkmadığı öğrenildi. 

Chelsea'den bedelsiz satın alma opsiyonuyla kiralanan yıldız futbolcu, geldiği günden bu yana hedeflenen verimi sağlayamadı. Bu noktada Galatasaray cephesini de mutlu edemeyen Ziyech'in devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi.

SUUDİ ARABİSTAN YOLCUSU

Türkiye'de istediği ortamı bulamayan ve maaşların gecikmesinden rahatsız olan tecrübeli oyuncu ayrılık için düğmeye bastı. 

ZIYECH: "BANA TAKIM BUL, AYRILMAK İSTİYORUM"

Menajerine Galatasaray'dana yrılmak istediğini söyleyen ve takım bulması için talimat veren Galatasaraylı yıldız, Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin değerlendirilmesini istedi. 

Sık sık sakatlanması sebebiyle Ziyech'ten istediği katkıyı alamayan Galatasaray teknik ekibi de ayrılığa sıcak bakıyor. Ara transfer döneminde taraflar masaya oturarak ortak bir noktada buluşmaya çalışacak.

14 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Galatasaray ile 14 maçta 793 dakika sahada kalabilen Hakim Ziyech, 4 gol ve 2 asistlik katkı verdi. 

Sarı kırmızılı takıma ilk geldiğinde sakatlığı ve antrenman eksiği bulunan Faslı oyuncu, 4 müsabaka kaçırdı. Daha sonra 3 maça çıktıktan sonra tekrar sakatlanan 30 yaşındaki yıldız, 5 maçta daha takımını yalnız bıraktı.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 15:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zihni Kutlar
Zihni Kutlar - 5 ay Önce

Geldiği gunden bu yana negatif bir beden dili, gulmeyen yüzü, "Benim burada ne işim var! Zoraki buradayım. Burada olmam sizin için bir lütuf." tavırları ve takımdaşları ile neredeyse hiç iletişim kurmamasıyla dikkatimi çekiyor. Takımda böyle kalacağına gitmesi daha iyi.