Nevzat Dindar: "Okan Buruk transfer listesini verdi, 3 transfer gelecek"

Galatasaray’da ara transfer planı hazırlandı. Angelino ve Ndombele’yi gönderme kararı alan sarı kırmızılılar, Sergio Oliveira’yı listeye yazmayacak.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk transfer listesini verdi, 3 transfer gelecek"

Galatasaray’da devre arasındaki operasyon için düğmeye basıldı. Sarı kırmızılılar hem takımdan ayrılacak hem de gelecek oyuncular için ciddi bir çalışmanın içine girdi.

İLK OLARAK ANGELINO

Cim-Bom’da ilk planda bir süredir takımla beraber olmayan Angelino ile yollar ayrılacak. Satın alma opsiyonu kullanılmayan İspanyol futbolcunun sözleşmesi feshedilecek.

NDOMBELE'NİN DE BİLETİ KESİLDİ

Galatasaray’da olumsuz performansıyla hayal kırıklığı yaratan başka bir isim olan Ndombele’nin de bileti kesildi. Sarı-kırmızılılar, Tottenham’dan bedelsiz kiralanan Fransız orta saha oyuncusunu gönderecek.

OLIVEIRA'NIN SÖZLEŞMESİ ASKIYA ALINACAK

Galatasaray’da 3 aydan önce sahalara dönmesi mümkün gözükmeyen Sergio Oliveira’nın da sözleşmesinin askıya alınması da planlanıyor. Portekizli orta saha büyük olasılıkla sezonun ikinci yarısı için TFF’ye gönderilecek listeye yazılmayacak.

BRADLEY LOCKO GÜNDEMİ

Sarı kırmızılılarda gidecek oyuncuların isimlerini belirlerken yapılacak takviyeler için de çalışmalar hızlandı.

Sol bek pozisyonu için Fransa’da Brest forması giyen Bradley Locko konusunda çalışmalar devam ediyor.

8 VE 10 NUMARA TRANSFERİ

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Cim-Bom’da 8 numara ile beraber bir de 10 numara takviyesi düşünülüyor.

Teknik Direktör Okan Buruk’un verdiği listeyle beraber scout ekibinin de orta yapılacak transferler için yoğun çalışma içinde olduğu ifade edildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 14:19
YORUM EKLE