"Barcelona'dan ayrılıyor, Galatasaray'ın rüyası gerçek olabilir"

Barcelona'dan ayrılmak isteyen İlkay Gündoğan için Galatasaray, fırsat kolluyor.

"Barcelona'dan ayrılıyor, Galatasaray'ın rüyası gerçek olabilir"

Manchester City kariyeri sonrası Barcelona'da aradığını bulamayan İlkay Gündoğan için Süper Lig ihtimali artmış durumda. Yıldız oyuncunun takımından ayrılmak istediği belirtiliyor

GALATASARAY, GÖRÜŞME YAPMIŞTI

Galatasaray hem sezon başında hem de devre arası transfer döneminde orta sahaya çok yönlü bir isim almak istedi. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden biri de İlkay Gündoğan olmuştu. Fakat Alman futbolcu, İspanyol devi Barcelona’nın yolunu tuttu.

BARCELONA'DAN AYRILMAYI PLANLIYOR 

Aradan geçen süre içerisinde yıldız oyuncu, Katalan ekibinde mutsuz olduğu için ayrılmak istediğini dile getirdi. 

ALMANYA VE SUUDİ ARABİSTAN

Ancak öncelikle tecrübeli futbolcu, Almanya Bundesliga’dan gelen teklifleri bekleyecek. İlkay Gündoğan, Almanya’dan gelen teklifleri beğenmez ise bu kez Suudi Arabistan takımlarını dinleyecek. 

ASLAN'IN İLKAY GÜNDOĞAN RÜYASI 

Galatasaray, işi her ne kadar zor olsa da 33 yaşındaki oyuncu için yeniden fırsat kollayacak. Galatasaray’ın önündeki tek yol, İlkay Gündoğan’ın hem Almanya’yı hem de Arabistan’ı reddetmesi...

GALATASARAY RİSK ALACAK

Deneyimli oyuncu, iki taraftan da gelen önerileri reddederse Galatasaray Yönetimi devreye girecek. Bunun için Sarı Kırmızılılar, yaz transfer döneminde orta saha transferini biraz bekletip risk alacak.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 03:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 1 ay Önce

VAllaha çok iyi bir transfer olur.