Hakan Ural'ın Erden Timur ve Galatasaray sözleri çıldırttı! "Allah öyle bir çarpar ki ağzını başka bir tarafa getirir"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa doğru giderken Fenerbahçe cephesi dört bir yandan algı operasyonu yapmaya devam ediyor.

Hakan Ural'ın Erden Timur ve Galatasaray sözleri çıldırttı! "Allah öyle bir çarpar ki ağzını başka bir tarafa getirir"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerginlik yapılan açıklamalarla artmaya devam ediyor.

GALATASARAY TARAFTARINDAN HAKAN URAL'A TEPKİ

Fenerbahçeliliği ile bilinen televizyoncu Hakan Ural, Haber Global'de Galatasaray ve Erden Tİmur ile ilgili yaptığı açıklamalarla tepki çekti.

Erden Timur ve Galatasaray'ı hedef alan Hakan Ural'ın sözleri şaşkınlık yarattı.

Ural'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'U KINIYORUM"

"Allah öyle bir çarpar ki ağzını başka bir tarafa getirir. Erden Timur'u kınıyorum. Yeter artık, bu ayıp! Diyor ki 'İyilik kazanacakmış.' Bu nasıl bir laf? Ben hayatımda böyle bir absürtlük görmedim. O zaman kaybeden veya küme düşenlerin hepsi kötü mü oluyor."

"GALATASARAY'IN HAKKININ YENDİĞİ MAÇ YOK"

"Galatasaray'ın 1905'ten bugüne tarihinde bir tane hakkının yendiği maç yok. Boşuna hava gazı yaratmasınlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 23:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Sen git Karadeniz de gazı ara hakko, tamam harambahçe lisin, söyle o zaman Kadıköy'de djiku nun İcardi ye hareketi nedir? Hatay'da İcardi nin ayağına basılması Gezzal ın topuğuna tekme atması, Samsun'da çekilmedi, Antep maçında üzerine çıkılması, bunlar bazıları. Peki senin fenerinin ilk Antep maçında 89 dk Tadiç elle oynar, K. gümrük Samet elle keser, A. gücü nün penaltısı, Alanya da ofsayttan gol, Antalya maçı, GS maçi İcardi nin penaltısı, Başakşehir, Kasımpaşa, Pendik ve Alanya maçlarinda ki penaltı ile alakası olmayan penaltılar, trabzon daki faullerden atılan goller. Baban dürüsttü ama sen dürüst değilsin

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 1 ay Önce

Çocum bu işler tv programına benzemez, Ali Koç 'un kuklası olmaktan vazgeç. Futbolu bilmediğin ahkam kesmenden belli. Şampiyon olamayacağınızı anladığınızdan her yolu deniyorsunuz, Türk insanını kaosa sürüklemekten yabancı hayranı olmaktan vazgeç.

Akın karok
Akın karok - 1 ay Önce

Bu ne anlatıyor boş adam futbol kim sen kim

Tezel
Tezel - 1 ay Önce

Senin yaşın kaç paşam 1905 lerden bahsediyorsun