Erden Timur: 'Biz 'Geri dön' demeyiz, daha önce bırakmasını istemiştik"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Kulüpler Birliği Başkanlığı devam etme kararı almasının ardından Galatasaray'dan ilk açıklama geldi.

Erden Timur: 'Biz 'Geri dön' demeyiz, daha önce bırakmasını istemiştik"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Erden Timur'un Tüzemen'e yaptığı açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ'A 'GERİ DÖN' DEMEYİZ"

"Ali Koç'un daha önce istifasını istemiştik, daha sonra kendisi istifa etti. İstifa tek taraflı bir düşüncedir. Daha önce istifasını istediğimiz kişiye 'Geri dön' demeyiz." dedi.

Levent Tüzemen, Fenerbahçe'nin ligde çekilme gündemiyle ilgili ise şunları söyledi: 

"İNSANLARIN AKLINI BULANDIRMAYIN"

"Fenerbahçe ve Galatasaray gibi asırlık kulüpler, bir çırpıda 'Oyunu bırakıyorum, başka bir lige geçiyorum’ demez. Ben Fenerbahçe'nin ligden çekileceğine ihtimal bile vermiyorum. Asılsız ve boş gündemlerle insanların aklını bulandırmayın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 01:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 1 ay Önce

O tribün amigosu yalı çocuğuna meydanı boş bırakmamak lazım.. Ağzından salya çıkar çıkmaz onu gerisin geriye tıkmak lazım yoksa çok önemli olaylar olacak..

Reis
Reis - 1 ay Önce

Aynen öyle şampiyon olamayacağını anladı ortalığı birbirine kattı mağdur edebiyatı sen adam gibi adamsın Erden Timur

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 1 ay Önce

Çekilemez. Hâlâ oyuncuları disiplin kuruluna sevk edilmedi amacı buydu. Ortaklığı çekiliriz tehdidiyle bir birine katıp asıl meseleyi unutturdu. Hiç kimse noldu FB oyuncuları diye sormuyor. Herkes çekilirse şöyle olur böyle olur DA. Aslında Ali Koç'u takdir etmek lazım istediği gibi at koşturduğu için.

GS li
GS li - 1 ay Önce

Kulüpler birliğini oluşturan diğer paydaşlar hangi menfaatleri ve girift çıkar ilişkileri ile hareket etmektedirler?Turk futboluna katkı oluşturması beklenen bu topluluk aslında celladına aşık bir tavır sergilemektedirler.Bu kafa yapısının hakim olduğu sözde birlik asla Türk futboluna çıkış yolu gösteremez ve düşülen fasıl dairelerde çıkartamaz.

Hüseyin
Hüseyin - 1 ay Önce

Yiyorsa o zaman siz talip olun, ama nerde sizde o cesaret, sadece kulüp olarak eyyam yapmayı, bu ligleri bitirmeyin gibi tehditler, önce yabancı hakeme sıcak bakma ve sonra kendi hakemlerinize sahip çıkma yani kısacası işiniz gücünüz riv riv riv. Ama merak etmeyin bundan sonra sizi ttf deki babalarınız da kurtaramayacak.

Objektif
Objektif - 1 ay Önce

Malum kulübün başkanlığı gibi kulüpler birliği başkanlığını da beceremeyen ali koç'un istifasını geri almasını isteyen bazı kulüpler, bu şahıs tarafından Türkiye'nin beka sorunu olarak Galatasaray'ı göstermesini de kabul etmiş oluyorlar. Bu büyük bir hayasızlık, büyük bir aymazlıktır.

Haluk
Haluk - 1 ay Önce

3 büyük kulüp yalıdan yönetilemez
Galatasaray fenerbahçe ve Beşiktaş ı ligden çekmeye yönetim yada genel kurulun gücü yetmez. Taraftardan izin alınması şart