Serdar Sarıdağ: "Galatasaray'a niye alındığını söylediler ama acayip bir katkı sağladı"

Galatasaray'da eleştirilen transferlerin sezon sonuna doğru katı vermeye başlaması dikkat çekiyor.

Serdar Sarıdağ: "Galatasaray'a niye alındığını söylediler ama acayip bir katkı sağladı"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, yapılan transferlerdeki sorumluluğu üzerine aldı.

A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

"KAAN AYHAN ACAYİP BİR KATKI SAĞLADI"

"Kaan Ayhan'ı Galatasaray'a niye aldıklarını söylediler ama Kaan Ayhan, bu sezon acayip bir katkı sağladı. Wilfried Zaha kalırsa bence gelecek sezon çok daha farklı Zaha göreceğiz. Belki başka isimler de öyle çıkabilir."

"OKAN BURUK, OYUNCULARINA DEĞER KATIYOR"

"Sacha Boey öreneği çok önemli. Kampa götürülmeyen adam bir dahaki sezon Bayern Münih'e gitti. Okan Buruk, bu tür zorlukları da çok kolay aşan bir hoca. Bu yönü takımdaki oyuncularına çok değer katıyor ama almasını bilene." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 14:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 1 ay Önce

ŞU ANDA TRT SPORDA TAYFUN BAYINDIR VE SUNUCU ERMAN GÖNÜLŞEN GS'NİN ALTINI OYUYORLAR....GS'YE 7.1 FAULDE BİR SARI , FENERE 5.4 FAULDE BİR SARI GÖSTERİLMİŞ....DİYORLAR Kİ GS'YE DAHA ÇOK SARI GÖSTERİN...BU HİSSİYATLI FANATİKLER RESMEN KUTUPLAŞTIRMA YAPIYORLAR...SANIRIM ERHAN SEVEN' İN HİSSİYATINI DA YANSITIYORLAR...TRT GENEL MÜDÜRÜ BUNLARI GÖRMÜYOR MUSUN ? AYLARDIR TRT'DE GS DÜŞMANLIĞI YAPILIYOR...VERGİLERİMİZDEN MAAŞ ALANLAR DEVLET TRT'SİNDE BUNLARI YAPAMAZLAR...GİTSİNLER FB TV'SİNDE NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER