"Galatasaray, gol kralını transfer ediyor"

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da santrfor arayışları sürüyor. Listede Süper Lig'in eski yıldızı ve gol kralı Aaron Boupendza da yer alıyor.

"Galatasaray, gol kralını transfer ediyor"

Şampiyonluk yolunda büyük avantaja sahip olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı.

Sarı kırmızılılar, birçok ismi listesinde bulundururken Carlos Vinicius'un takımdan ayrılma durumuna karşılık golcü çalışmalarına başladı.

AARON BOUPENDZA GÜNDEMDE

Mauro Icardi'nin zaman zaman yokluğunda kalite yokluğunu aratmaması ve birlikte farklı rollerde de oynayabilmesi nedeniyle Araron Boupendza gündeme geldi.

HATAYSPOR SONRASI ARAP YARIMADASI MACERASI

Hatayspor'daki peformansı sonrası Katar ekiplerinden Al-Arabi'ye rekor transfer bedeli ile imza atan Aaron Boupendza, 2022'de ise Suudi Arabistan temsilcisi Al-Shabab'ın yolunu tuttu.

6.5 MİLYON EURO'YA MLS'E GİTTİ

27 yaşındaki Gabonlu forvet, bu sezon başında ise MLS takımlarından FC Cincinnati'ye 6.5 milyon Euro karşılığında imza attı.

26 MAÇTA 8 GOL ATTI

Boupendza, MLS'te bu sezon 26 karşılaşmada forma giyerken 8 gol sevinci yaşadı.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Henüz MLS'e adapte olamadığı ayrılıp Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Gabonlu yıldız için sarı kırımızılılar girişimlere başlayacak. 

Kaynak: Takvim

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 12:52
YORUM EKLE