"Jorge Jesus, Galatasaray'dan transfer edilmesini istiyor, Al Hilal görüşmelere başlayacak"

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye kancayı taktı.

"Jorge Jesus, Galatasaray'dan transfer edilmesini istiyor, Al Hilal görüşmelere başlayacak"

Sarı kırmızılı taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, Galatasaray'da ikinci sezonunu geride bırakıyor.

AL HİLAL, GÜNDEMİNE ALDI

Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerinden rekor maaş teklifleri alsa da sarı kırmızılıları tercih eden Mauro Icardi, Al Hilal takımının radarına girdi.

JORGE JESUS İSTİYOR, GALATASARAY İLE GÖRÜŞECEKLER

Suudi Arabistan basını, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un Mauro Icardi'yi istediğini ve kulübün önümüzdeki dönemde Galatasaray ile temas kuracağını yazdı. Portekizli teknik adam, forvet hattını Icardi ile güçlendirmek istiyor.

ARABİSTAN BASINI YAZDI

Suudi Arabistan basınından nile360 ve hihi2 adlı sitelerdeki haberlerde, konuyla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"Al Hilal Takımı'nın tecrübeli Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi ile sözleşme imzalamak istiyor. Önümüzdeki yaz bu transferi gerçekleştirebilmek için temaslar kurulacak. Yıldız oyuncunun piyasa değeri 21 milyon Euro. Arjantinli Mauro Icardi'nin ise transferle ilgili düşüncesi bilinmiyor. Sezon başında yıllık 50 milyon Euro gibi maaş tekliflerini reddeden Tangocu, Galatasaray'da kalabilir."

HEDEF EN AZ 20 MİLYON EURO

Galatasaray Yönetimi ise 10 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı oyuncusunu en az 20 milyon Euro karşılığında gönderecek. 

Bu sezon Sarı Kırmızılı formayla 38 karşılaşmada 3 bin 108 dakika sahada kalan Icardi 23 gol, 11 asistle oynadı. 

İTALYANLAR DA TAKİP EDİYOR

Bir dönem Inter için oynayan Arjantinli oyuncu, İtalyan ekipleri tarafından da takip ediliyor. Milan, Napoli ve Fiorentina gibi dev takımlar, Galatasaray'ın yıldız oyuncusunu yeniden İtalya'ya döndürebilir. Başarılı forvetin geleceği yaz transfer döneminde netleşecek.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 13:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar Erdem
Serdar Erdem - 1 ay Önce

Nellson 7 milyon a alındı ama Galatasaray gibi büyük bir takımda oynayıp kendini geliştirdi ve sayliyonlar Ligi'nde kendini gösterme fırsatı buldu .15 milyon Euro çok büyük bir para değil ki.Artik futbolda 100 200 300 milyon Euro bonservis ücretleri var .bedava ya aliyor alan takım nellson gibi oyuncu en az 40 50 miyon Euro dan aşağı olmaz .göreceksiniz 50 60 milyona satılır başka takıma 1 kaç seneye