Altan Tanrıkulu: "Galatasaray'da çok güzel işlere imza attı ama şunu söyleyeyim mağdur ettiler"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, başarılı grafiğini sürdürmeye devam ediyor.

Altan Tanrıkulu: "Galatasaray'da çok güzel işlere imza attı ama şunu söyleyeyim mağdur ettiler"

Tivibu Spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tanrıkulu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATTI"

"Okan Buruk, Galatasaray kariyerinde çok güzel işlere imza attı. Takımını şampiyon yaptı, bu sezon yanlış transferlere rağmen en büyük şampiyonluk adayı."

"OKAN BURUK'U MAĞDUR ETTİLER"

"Şunu söyleyeyim, Dursun Özbek ve yöneticiler, hem sezon başı hem de devre arası transfer döneminde Okan Buruk'u mağdur ettiler. İstediği isimler alınmadı. Bunlara rağmen hiçbir zaman mağduriyetini de dile getirmedi."

"AÇIKLAMALARI POZİTİF VE YERİNDE"

"Okan Buruk'un açıklamaları pozitif ve yerinde ama aynı hassasiyeti Erden Timur ve Dursun Özbek'ten göremiyoruz. Görseydik eğer Süper Kupa ertelenebilirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2024, 02:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 1 ay Önce

Niçin? ertelenecekmiş! Kadromuz şöyle geniş böyle geniş gelmiş geçmiş en iyi kadro bizde diye ahkâm keserken bir şey yok sonra "maçı erteliyelim" hadi canım sende.

Dragon Happy
Dragon Happy - 1 ay Önce

Süper kupanın ertelenmesi mi?!?
GSaray yönetimi bu teklife neden sıcak bakmadı, bunu bilmiyor olamazsın...?! F. Bahçe TFF ye diyor ki, "7 Nisan da Süper kupayı oynamayalım, onun yerine lig maçımızı öne çekip o maçı oynayalım... "
Biz o tarihi boş geçelim bizim Avrupa maçımız var takvim sıkışık demiyor... Haklı olarak GSaray da o gün maç yapabilecek durumda isen, mutabakata ve takvime uy, kupa maçını oyna...
İşiniz gücünüz ALGI...