Ümit Özat: "Komplekse girmesi yanlış, sana dost eli uzatmış, Galatasaray'da şimdi sahip çıkıyorlar"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a karşı olan kompleksli tutumu eleştiri alıyor.

Ümit Özat: "Komplekse girmesi yanlış, sana dost eli uzatmış, Galatasaray'da şimdi sahip çıkıyorlar"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti kıyasıya devam ediyor.

İki ezeli rakip arasındaki mücadele saha dışı olaylarla da sıkça gündem oluyor.

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"DİKEN ÜSTÜNDEYDİ, ŞİMDİ TARAFTARI SAHİP ÇIKIYOR"

"Büyük takımı çalıştırıyorsan eleştiriyi göze alacaksın. İsmail Kartal, geçen seneki Okan Buruk'a baksın. Okan Buruk, 7-0'lık Başakşehir galibiyetine kadar diken üstündeydi. Fatih Terim'in adı dolaşıyordu. Bak şimdi taraftarı nasıl sahip çıkıyor."

"RAKİP HOCAN SANA DOST ELİ UZATMIŞ"

"İki antrenör arasında tatlı sert atışmalar olabilir. Bunlar doğal ama komplekse girmek yanlış bir şey. Rakip hocan sana 'Beraber basın toplantısı yapalım' diye dost eli uzatmış. Sen de aynı nezakette karşılık verebilirsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2024, 01:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Ümüt sizde nezaket ha, bizi şaşırt işte böyle yeğenim, sen de de Rıdvan gibi Galatasaray lılık var ama maalesef ikiniz de o formayı giyemediğiniz için bize düşman kesiliyorsunuz, Emre bile realist düşünmeye başladığı için doğruları konuşmaya başladı, doğruya doğru dürüst olup dürüst konuşsanız ne olacak zaten herkes gerçeği biliyor ve görüyor ama sen Ertem ile saçmalamışsınız, kimin hakkı yenilmiş bunu dünya görüyor ama hala kendinizi rezil ediyorsunuz

suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Son 2 sezondaki hakem hatalarını yabancı ve tarafsız yorumculardan oluşan bir komisyon ile teraziye koyup tartalım diyor Erden başkan ama harambahçe nin işine gelmediği için kabul edemiyor, erkek olan kabul eder, ama Galatasaray a %20 yardım edilmişse %40 ta hakkı yenilmiştir fakat Harambahçe ye %80 yardım edilmiştir. Buyrun FB nin maçlarına bakalım: Antep, K.Gümrük, A. Gücü, G.S, Alanya, Antalya, Başakşehir, Alanya,Kasımpaşa, Pendik, Trabzon da 23 puan bedava. Ama Galatasaray ın FB-GS, Hatay-GS, GS-Bjk, GS-Antep ve Samsun-GS maçlarinda verilmeyen 7 penaltı var ki%100 bariz, sayılmayan golleri saymıyorum, burda bile 6 puan ve 8 averajı yenilmiş

Turkoglu Turk
Turkoglu Turk - 1 ay Önce

Eger nezaketi senden ogreneceksek vay halimize.