Nevzat Dindar: "Böyle bir rezillik olmaz, Galatasaray olunca iki maç ceza veriyorlar, kavgayı ayırıyordu"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa giderken saha dışı konular gündem olmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Böyle bir rezillik olmaz, Galatasaray olunca iki maç ceza veriyorlar, kavgayı ayırıyordu"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Taktik Mania Plus Youtube kanalında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE, LİGDEN ÇEKİLEMEZ"

"Fenerbahçe ilgiyi üzerine çekiyor. Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyeceğini herkes biliyor."

"KENDİZİ UYANIK ZANNEDİYORSUNUZ"

"Günay Güvenç ayırmaya çalışarak 2 maç ceza alıyorsa, uzak doğu sporu yapan arkadaşlara cezası da bir zahmet ceza vereceksiniz. Böyle bir rezillik olamaz. Kasımpaşa maçındaydım. Serkan Reçber anormal derecede olayların içerisindeydi. Eğer bir standardınız varsa Günay'a 2 maç veriyorsanız. Oosterwolde'ye 20, Osayi'ye 15 maç ceza vermelisiniz. Kendinizi uyanık zannediyorsunuz." 

"GALATASARAY, OPERASYONU SAHADA YAPAR"

"Fenerbahçe'ye bir operasyon yapıldıysa bunu Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Mauro Icardi ve Zaniolo yaptı. Fenerbahçe ilk yarıda uçup kaçıyordu, Galatasaray'a bir şut çekemedi. Galatasaray operasyonu yaparsa sahada yapar."

"ERDEN TİMUR'U BURADAN VURMAYIN"

"Sayın Ali Koç, siz özel sohbetlerinizi ileride kullanmak için kayıt altına mı alıyorsunuz? Deprem olduğu ilk andan itibaren, Erden Timur deprem bölgesindeydi. Galatasaray muazzam bir kenetlenme gösterdi. 250 açıklamasına rağmen 300 konut yapıyor. Dolayısıyla Erden Timur'u buradan vurmayın."

"DALLAS, HAKEMLERE MOBBING UYGULUYOR"

"Hugh Dallas, Galatasaray lehine doğru karar verilse bile hakemlere mobbing uyguluyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 22:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet türkeli
Ahmet türkeli - 1 ay Önce

Şikebahçe rezilbahçe insanda biraz yüz olur suçlarken kendi yaptınız rezilliğe bakın türk futbolunun içine sıçtınız yemiyorsa adam gibi çekilin

GS li
GS li - 1 ay Önce

GS camiası bu yıl yine rakip takım yönetimi ve ayakcilari aracılığı ile kurumsal kimlik adı altında faaliyet gösterenlerin kumpasları ile karsikarsiyadir.Sahsi menfaat ve ikballerini fanatizm ile buluşturan bu yapıya gerekenleri bağımsız Türk yargısı vermelidir.Turk futbolunun bu cikmazdan tek çıkış yolu budur

Ahmettopal
Ahmettopal - 1 ay Önce

Galatasaraylı futbolculara ceza yıldırım hızıyla veriliyor.fenerli futbolculara lig bittikten sonra mı verilecek böyle adalet olirmu zaten Ali Koç'un bu gündem değiştirmesi Trabzon maçında karate tekvando uygulayan futbolcularını unutturma politikası..