Zeki Uzundurukan: "40 milyon Euro maaş alıyor, Galatasaray'da oynamak isterse sadece kiralık gelebilir"

Galatasaray, yaz transfer döneminde yeni yıldız isimleri kadrosuna katabilir.

Zeki Uzundurukan: "40 milyon Euro maaş alıyor, Galatasaray'da oynamak isterse sadece kiralık gelebilir"

Transfer Plus Youtube kanalında Zeki Uzundurukan, Galatasaray ile adı geçen Sadio Mane ile ilgili son bilgileri aktardı.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MENAJERİYLE TEMAS KURULMUŞ"

"Galatasaray, Sadio Mane'nin menajeriyle bir temas kurmuş. Menajerine 'Galatasaray'ı düşünür mü? Yıllık ücretinin çok fazla olduğunu biliyoruz. Bu rakamlara çıkamayız ama ona müthiş bir kulüp ortamı sağlarız.' denilmiş. İstanbul, Galatasaray taraftarı ve Şampiyonlar Ligi'nden bahsedilmiş. Menajeri de Mane ile görüşeceğini ama şu ana herhangi bir kulüp içni karar aşamasında olmadıklarını ve sezon sonunu bekleyeceklerini söylemiş. 

"TEK SEÇENEK KİRALAMAK OLUR"

"Mane, 'Galatasaray'da oynamak isterim' derse yapılacak tek şey kiralamak olur. Çünkü 40 milyon Euro maaş alan bir oyuncu 5-6 milyon Euro alarak oynamaz. Al Nassr, Bayern Münih'e de 30 milyon Euro bonservis ödediler." ifadelerini kullandı.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

31 yaşındaki Senegalli yıldız oyuncunun Al Nassr ile Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

20 GOLE ETKİ ETTİ

Mane, bu sezon 34 maçta forma giyerken 13 gol atıp 7 de asist yaptı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2024, 05:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamid çelik
Hamid çelik - 1 ay Önce

Erdem timura yalan makinesi diyr kendisinin seçildiği günden bu güne attığı yalanlar o makinayı bozdu Ali Koç'un problemi cekeme bakıyor ben altı yılda fenere bı şey yapamadım bu adam gelir gelmez şampiyon yaptı taraftar seviyor kendi taraftarina hoş gotunmek için başarısızlığını ört bas ediyor