"Barcelona istiyordu, Galatasaray transfer edecek"

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışında bulunan Galatasaray'da transfer çalışmaları şimdiden başladı.

"Barcelona istiyordu, Galatasaray transfer edecek"

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, İngiltere'de forma giyen yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi. 

Barcelona'nın da gündeminde yer alan yıldız isimle temaslar şimdiden başladı.

NDIDI İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Nijerya basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Leicester City'den Wilfred Ndidi'yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. 

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE HAMLE YAPILACAK

Sarı kırmızılıların sözleşmesi sona erecek Nijeryalı orta saha oyuncusu için gelecek yaz transfer döneminde hamle yapacağının altı çizildi.

LEICESTER CITY İKNA EDEMEDİ

Habere göre; İngiliz ekibinin oyuncuyu yeni sözleşme konusunda ikna edemediği ve sezon sonunda kesin olarak Leciester City'den ayrılacağı vurgulandı.

GALATASARAY ELİNİ ÇABUK TUTACAK

Galatasaray'ın Wilfred Ndidi'yi ikna etmek için elini çabuk tutacağı da yazıldı. Öte yandan sarı kırmızılı takımın başarılı orta sahayı Şampiyonlar Ligi faktörüyle ikna etmeye çalışacağı da aktarıldı.

28 MAÇTA 7 GOLE ETKİ

27 yaşındaki ön libero, Leicester City ile bu sezon 28 maça çıktı ve 2 gol attı ve 5 asist yaptı.

BARCELONA DA TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Barcelona merkezli Sport gazetesi, Nijeryalı futbolcunun Katalan devinin radarında olduğunu bildirdi. 

Ndidi'nin Leicester'daki 8 yıllık kariyeri, kontratı yenilenmezse bu yaz sona erecek. 

Barcelona'nın orta saha oyuncusu arayışı sürerken 27 yaşındaki oyuncu uygun bir seçenek olarak ortaya çıktı. Ancak İspanyol ekibi Nijeryalı yıldızı istese de henüz somut bir teklifte bulunmadı. 

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 23:15
YORUM EKLE