Batuhan Karadeniz: "Aldığınız parayı hayır kurumlarına bağışlayın, yoksa hayır göremezsiniz"

Galatasaray'ın durdurulamaz gidişi sonrasında Fenerbahçe maçlarında yapılan hakem skandalları artarak devam ediyor.

Batuhan Karadeniz: "Aldığınız parayı hayır kurumlarına bağışlayın, yoksa hayır göremezsiniz"

Fenerbahçe - Karagümrük maçının hakemi Arda Kardeşler ve VAR Hakemi Hüseyin Göçek, Samet Akaydin'in penaltı pozisyonunda büyük skandala imza attı.

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe - Karagümrük maçı sonrasına sert eleştirilerde bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"ALDIĞINIZ PARAYI HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLAYIN"

"Arda Kardeşler ve VAR'daki Hüseyin Göçek'e sesleniyorum. Aldığınız parayı hayır kurumlarına bağışlayın, yoksa hayır göremezsiniz. Çünkü bir insan işini layıkıyla yapmak zorunda ama siz işinizi layıkıyla yapmıyorsunuz."

"BARİZ PENALTIYI ÇALAMADI"

"Keşke Arda Kardeşler, 18 kardeş olsaydı. Şimdi neden 18 tane "Kardeşler" olsun diyeceksin. 18 tanesini Süper Lig'e vereceksin, bu Arda Kardeşler'i hakem olarak almayacaklar. Erce'den 18 tane daha olacak bu hakem gelmeyecek. Bariz penaltıyı Karagümrük'ün lehine çalmadı, çalamadı!

"ARDA KARDEŞLER'E BİR PARMAK SALLAMIYORSUN"

"Adamlar çok rahat. 'Biz zaten iki elin 10 parmağını geçemeyecek kadar azız. Bu hafta beni almazsa, haftaya alacak' diyor. TFF'nin bu işe bir dur demesi lazım. TFF Başkanı'na buradan sesleniyorum! Başkanım senin bu hakemlerle ilgili herhangi bir yaptırımın var mı? Senin bu konuyla ilgili bir düşüncen var mı? Beşiktaş Başkanı'na parmak sallıyorsun ama kalkıp Arda Kardeşler'e bir parmak sallamıyorsun!"

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 01:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 6 ay Önce

Eyyy Okan Hoca bu KazimCan denen cocuk gercekten futbolcumu yoksa bir mahalle macindan kaptinizda mi getirdiniz Adam düz taban gecmeyen rakip oyuncu yok pres sifir hiz sifir futbol yetenegi sifir Paß ortalamasi sifir bunu GS gibi bir takimin Sol beine hangi yetenegine güvenerek koyuyorsunuz, Almanyanin rekor krank sampiyonuyla oynuyorsun bu yeneksizi sol beke yerlestiriyorsunuz siz gercekten futbol ve futbolcudan anliyormusunuz Nelson gibi bir oyuncuyu yedek birakiyorsun oldugu gibi yükü Sanches e bindiriyorsun defansin soluna Abduljerimi niye monte edemiyosun Kazimcandan ölüsü bile iyi oynar. Bu Kerem A. na Topa nasil vuracagini hic kimse ögretmiyor mu kalelere vurdugu toplarin yüz tanede birisi kaleyi buluyor