Uğur Karakullukçu: "Sen kafana göre Galatasaray'dan kimi, nereye öneriyorsun ya?"

Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Dries Mertens ve Mauro Icardi ile ilgili sıcak gündem yaşanıyor.

Uğur Karakullukçu: "Sen kafana göre Galatasaray'dan kimi, nereye öneriyorsun ya?"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Dries Mertens ve Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS'İ İSTEDİLER AMA GİTMEDİ"

"Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünüyor. Planlarını buna göre yapıyor. Galatasaray'dan sonra Arabistan düşüncesi yok. Sezon başında istediler, gitmedi. Galatasaray'da Icardi dahil oyun bilgisi en yüksek oyuncu Mertens."

İspanyol basınında Mauro Icardi'nin menajeri tarafından Real Madrid'e önerildiği haberlerinin yer almasıyla ilgili ise şunları söyledi:

"KİMİ, NEREYE ÖNERİYORSUN?"

"Arkadaşım, sen kafana göre kimi, nereye öneriyorsun ya? Sanki kontratı bitiyor. Zaten olacak iş de değil. Bunun mantığı yok, olmaz. Icardi, kısa vadeli transfer değil. Adam, takımın 1 numaralı yıldızı, gol atacağı için sahadan çıkmıyor. Koluna ay yıldızlı bileklik takıyor. Hediye veriliyor, evine asıyor."

"İTALYA'DAN ICARDI'Yİ SORMUŞLAR"

"İtalya'dan Icardi'nin durumunu Galatasaraylı yöneticilere sormuşlar. Galatasaraylı yöenticiler de işi bildiğ almamaları için 'Eşi bizi bıktırdı, uğraşamıyoruz, yeter artık. Taraftarlar çok istiyor, mecburen ilgileniyoruz' diye kötülüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 19:05
YORUM EKLE