Dursun Özbek aday olacak mı? Başkanlık için kaç aday çıkacak?

Galatasaray'ın Süper Lig'deki ilerleyişi dolu dizgin sürerken gözler Manchester United maçına çevrildi.

Dursun Özbek aday olacak mı? Başkanlık için kaç aday çıkacak?

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, Kontra Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"TAM BEKLENEN ŞEY YAPILDI"

"Okan Buruk'tan tam da beklenen şey yapıldı, rotasyona gidildi. Ndombele ve Mertens'in kadroda olması, taraftarın maçtaki beklentisini yükseltti."

"NDOMBELE, ÇABALADIĞINI GÖSTERDİ"

"Ndombele futbola geri dönmek istediğini bu maç ve öncesindeki arada gösterdi. İdare etmedi, futbol oynadı. En azından çabaladığını gösterdi."

"KAAN AYHAN, ÇOK ÖNEMLİ BİR KAZANÇ"

"Kaan Ayhan, Galatasaray için çok önemli bir kazanç oldu. Net 6 oldu, yetmedi bir de 4 numara oldu. Geçen sezon bekleneni verememişti, bu sezon bu hale gelmesinde Okan hocanın hakkını vermek gerekiyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, AVRUPA'DA ÇOK BÜYÜK AVANTAJ SAĞLAYACAK"

"Barış Alper Yılmaz'a eleştiriler vardı. Hala geliştirmesi gereken noktalar var ama Galatasaray için çok büyük bir kazanç. Galatasaray'ın fiziksel özelliği ile Avrupa'da çok büyük avantaj sağlayacağını düşünüyorum."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, MANCHESTER MAÇINDA OYNAYACAK"

"Manchester United maçında, Kerem Aktürkoğlu'nun 10 numarada, Ziyech'in sağ kanatta, Abdülkerim Bardakcı'nın da stoperde oynayacağını düşünüyorum."

"MERTENS, AVRUPA'DA RAKİBİN DİRENCİ DÜŞMÜŞKEN ÇOK İŞ YAPABİLİR"

"Avrupa'da rakibin direnci düşmüşken Mertens çok işler yapabilir. Hatta Kerem'den de daha fazla iş yapar. Ama savunmanın gücü yerindeyken Mertens ile 90 dakika boyunca savaşmakta sıkıntı çekersiniz. Hoca o yüzden Kerem'i tercih ediyor."

"DURSUN ÖZBEK ADAY OLMAZSA 3 ADAYLI SEÇİM BİZİ BEKLER"

"Galatasaray'da seçim dönemine erkenden girildi. Dursun Özbek ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı 'Git-Gel'ler yaşanıyor. Eğer Dursun Özbek aday olmazsa, en az 3 adaylı seçim bizi bekler."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 09:41
YORUM EKLE