Serkan Korkmaz: "Galatasaray'ı izleyince iyice emin oldum, artık kesemez"

Galatasaray'ın 4-0'lık Alanyaspor galibiyeti ve oyuncuların iyi performansı milli ara sonrası güzel bir başlangıç oldu.

Serkan Korkmaz: "Galatasaray'ı izleyince iyice emin oldum, artık kesemez"

Fotomaç gazetesi yazarı Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"NEFES ALDIRMADILAR"

Icardi, Mertens, Zaha... Sarı kırmızılılar kâğıt üstünde dehşet saçan, sahadaysa nefes aldırmayan forvet hattıyla dün akşamki maçı rahat kazandı. 

"GALATASARAY'I İZLEYİNCE EMİN OLDUM..."

Alanya karşısındaki Galatasaray'ı izleyince iyice emin oldum ki; Kerem Aktürkoğlu, Zaha'yı kesemez. Dünkü gollerinin ardından Mertens'i de yoruldukça keser gibi duruyor. 

"EN ÇOK MERAK ETTİĞİM..."

Okan Hoca'nın Çarşamba günlü on birinde en çok merak ettiğim şey Mertens'in olup olmayacağı. United maçı öncesi Alanya karşısında "ne olursa olsun bu maçı alacağız" inancı başlama vuruşundan itibaren hakimdi.

"SANCHEZ'İN SAKATLANMASI ENDİŞE VERDİ"

Abdülkerim sakatlığı nedeniyle oynamadı ama United karşısında forma giyecektir. Esas endişe verici olan Davinson'un sakatlanarak çıkması oldu. Umarım Şampiyonlar Ligindeki kritik maçta sahadaki yerini alır.

"NDOMBELE FORM TUTMUŞ"

Ndombele kilo vermiş ve form tutmuş. Üstün bir performansın hayli uzağında olsa da rotasyona girmeyi hak edecek kadar toparlanmış gördüm.

"AYNI ANDA OYUNA GİRMELERİ ENTERESANDI"

Barış Alper Yılmaz'ın performansı da etkileyiciydi. Kazımcan Karataş'ı bile gayet başarılı buldum. Ziyech, Tete, Demirbay ve Aktürkoğlu'nun maçın son bölümünde aynı anda oyuna girmeleri enteresandı. Zaha, vitesi her maç arttırıyor, Sanchez zaten vazgeçilmez durumda, yeni transferlerden Tete de dün gece heyecan katmayı başardı. Ziyech ise hala stabil. 

"KEREM DEMİRBAY'I BİRKAÇ KEZ FORVET ARKASINDA GÖRMEMİZ LAZIM"

Kerem Demirbay'ı da lig arasına kadar birkaç kez forvet arkasında görebilsek sarı kırmızılı takımdaki gidişatına dair daha net fikir sahibi olacağız. Sezonun en önemli maçlarından birinin arifesinde farklı kazanan Cimbom, Çarşamba günü tribüne geleceklerin hevesini iyice kabarttı. United karşısına maçın favorisi olarak çıkmak az buz iş değil."

Kaynak: Serkan Korkmaz / Fotomaç

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 13:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 5 ay Önce

Zaha mücadele ederse iyi oynuyor, mücadele etmediği maçlarda onu izlemek bile istemiyorum. Ilkonbir olarak Kerem Aktürkoğlu şimdilik uzak, Barış'ın göstereceği performansa bağlı ikisi arasında veya diğer forvetlerin formsuzluğunda oynaması daha uygun.
Nelson sağbek oynadığı gibi, Dubois'e benzer solbek de oynayabilir, neden bazı maçlarda denenmiyor?