Serkan Akcan: "Ciddiye binerse Galatasaray'ın başı fena ağrır, büyük yara açar"

Galatasaray, Süper Lig'de Alanyaspor karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle yoluna kayıpsız devam etti.

Serkan Akcan: "Ciddiye binerse Galatasaray'ın başı fena ağrır, büyük yara açar"

Fanatik gazetesi yazarı Serkan Akcan, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Akcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GECENİN EN DOĞRU KARARIYDI"

Kerem Aktürkoğlu lig, Şampiyonlar Ligi ve Milli Takım takvimindeki hemen her maçta oynayıp sadece fiziksel değil mental açıdan da aşırı yıpranmışken Okan Buruk’un Mertens’i kullanması gecenin en doğru kararı oldu. 

"MERTENS YILDILAŞTI"

Kerem bu sezon Zaha’nın katılımıyla 10 numaraya kaydığından beri oyun standardında dönem dönem sapmalar yaşıyor. Mertens ise ezelden beri safkan bir 10 numara ve dün Alanyaspor’a karşı forvet arkasının tarifi gibiydi. Önde hemen her hücum aksiyonu onun kramponlarından geçti. Icardi’ye yaptığı nefis asistin üstüne iki de gol ekleyince gecenin yıldızı oldu. 

"ICARDI İYİCE PARLATTI"

Mertens’in yönettiği hücumlarda Zaha ile Icardi harika iş çıkardı. Icardi, geçen sezon inşa etmeye başladığı fenomenlik sarayının aynalarını dün gece iyice parlattı. Alanya’ya karşı ilk yarım saatte tüm hücum aksiyonlarının altına imzasını attı, tüm maç boyunca golü aradı, bir attı iki de attırdı.

"REAL MADRID SÖYLENTİLERİ CİDDİYE BİNERSE..."

Icardi saha dışında tarzıyla, saha içinde meziyetleriyle gerçek bir fenomen. Real Madrid söylentileri devre arasında ciddiye binerse yönetimin başı fena ağrır. Icardi’yi satmak beklenenden daha büyük yara açar. 

"BÜYÜK FARK YARATTILAR

Görünen o ki, Galatasaray’da United maçı öncesi forvet hattında herkes formda. Kerem’in kulübede oturduğu bir gecede Mertens’le birlikte Zaha da büyük fark yarattı. Formda olduğunda topu içeri sürüp sağ ayağına düşürdüğünde yapabileceklerinin sınırı sadece hayal gücü.

Kaynak: Serkan Akcan / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 09:33
YORUM EKLE