Orhan Uluca: "10 metrekare içerisinde dünyanın en iyi futbolcularından biri, Galatasaray'da oynayacaksa..."

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında Alanyaspor'u 4-0'lık farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Orhan Uluca: "10 metrekare içerisinde dünyanın en iyi futbolcularından biri, Galatasaray'da oynayacaksa..."

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'YE ODAKLI OYNANMADI"

"Galatasaray, Icardi odaklı oynamadı. Topu aldıktan sonra içeriye dönüp Icardi'yi zorlamadı. Sağdan sola, soldan sağa hızlı geçişlerle oynadı."

"MERTENS'İ OYNAMASIYLA DEVASA FARK OLUŞUYOR"

"Galatasaray, geçen sene Mertens ile birlikte üçlü orta saha oynuyordu. BU maçta da rakibin sarı kart görmesini beklediği bir pozisyonda da gördük nasıl geriye koşup problem çözdüğünü. 10 numara pozisyonunda Mertens'in oynamasıyla Kerem Aktürkoğlu'nun oynaması arasında devasa fark var. İkili orta sahadan üçlü orta sahaya geçiş gibi oldu."

"NDOMBELE OYNAYACAKSA MERTENS MECBURİ"

"Ndombele, 10 metrekare içerisinde dünyanın en iyi futbolcularından birisi ama Galatasaray'da oynayacaksa eğer Mertens'in oynaması mecburi. Bu alan büyürse o bölgeyi Ndombele ve Torreira kaldırmaz. Geriye dönüşlerini gördünüz mü? Zaten topsuz oyunu hiç sevmiyor. Ezelden beri en büyük problemi bu. Tempo arttığı anda o geniş alanı Ndombele ve Torreira'mnın tutmasını mümkünatı yok. Oraya Mertens gelecek ya da bir orta saha... Gerçekten büyük yetenek. Dar alan çalım atması, dikine pas, topu oradan çıkarma... Ndombele için yine önündeki en büyük engel, Kerem Aktürkoğlu'nun 10 numara oynaması. İkisi oynayamaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 18:14
YORUM EKLE