Ümit Davala: "Şapka çıkarıyorum, kendine çok iyi bakmış, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu"

Galatasaray, Süper Lig'de Alanyaspor galibiyetiyle yoluna dolu dizgin devam etti.

Ümit Davala: "Şapka çıkarıyorum, kendine çok iyi bakmış, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK RAHAT BİR GALİBİYET"

Galatasaray, rahat bir galibiye aldı. Alanyaspor böyle oynarsa hiçbir takıma karşı puan alamaz. Galatasarayi farklı bir formasyonla çıktı. Okan hocanın dinlendirdiği oyuncular vardı."

"ICARDI, NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖSTERDİ"

"Hiçbir sakatlığı bulunmayan Icardi, neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi."

"MERTENS'E ŞAPKA ÇIKARIYORUM"

"Mertens'e şapka çıkarmak gerekiyor. Uzun bir dönem oynamamıştı. Kendine çok iyi bakmış. Galatasaray için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu söylüyorduk. Mücadeleci ve gole yakın bir oyuncu. Muhteşem bir grafik çizdi. Başka ne isteyebilirsin ki? Bu performansından sonra biraz da Kerem Aktürkoğlu'nun düşünmesi lazım. Bu performansına bakarak Çarşamba günü Manchester karşısında Mertens ile başlarım."

"NDOMBELE, GALATASARAY'A ÇOK FAYDALI BİR OYUNCU"

"Ndombele için yaptığı görev kolay değil çünkü hücuma daha yakın bir oyuncu ama yine de işini iyi yaptı. Elinden geldiği kadar mücade etti Çok fazla maç oynamadı, ileride iş yapabilmesi için diri tutmak lazım. Torreira'nın yanında oynadığın zaman da mesafe kat etmek, geriye yardım etmek, top yapmak, kendini boşa çıkarmak zorundasın. O da biraz gücünden alıyor. Topla ilişkileri çok iyi, pas alışverişleri, duruşu... Biraz daha fit olabilir, maç oynadıkça olacaktır. Galatasaray'a çok faydalı bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 18:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 6 ay Önce

Galatasaray 'ın tek eksikliği solbek. Kazımcan da çok yetersiz.
Peki oynamadığından mutsuz olan Nelsson niye solbek oynatılmıyor, içerde güçsüz takımlara karşı denenmeli. Çünkü sağbek oynayabilen solbek de oynar, Nelsson sağbek Dubois gibi solbek de oynar.