İlker Yağcıoğlu: "Çok iyi bir futbolcu, Galatasaray başka bir seviyeye gelir"

Galatasaray, Manchester United maçı öncesi Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek moral kazandı.

İlker Yağcıoğlu: "Çok iyi bir futbolcu, Galatasaray başka bir seviyeye gelir"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"EN KOLAY TAKIM"

"Galatasaray, Manchester United maçından önce oynayabileceği en kolay takımla oynadı. Alanyaspor takımı gerçekten çok kötü. Galatasaray bu haftayı BAY geçseydi, Okan Hoca, 'Evliler ve bekarlar ayrılın, bir maç yapalım' deseydi daha kıran kırana bir karşılaşma olurdu. Galatasaraylı futbolcuların kafası maçta bile Manchester'daydı. Ne olursa olsun bu maç bir ölçü olmaz."

"MERTENS MUAZZAMDI"

"Maçı kolaylaştıran faktörler de var. Mertens'in 10 numara pozisyonuna geçmesi işi kolaylaştırdı. Kerem Aktürkoğlu baskı yapıyor, ediyor ama kapalı takımlara karşı olmuyordu. Mertens hem ilerde hem geride muazzam oynadı. Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu gösterdi."

"NDOMBELE, GERÇEKTEN İYİ FUTBOLCU"

"Ndombele'nin kilosu konuşuluyordu. Hala hazır değil ama gerçekten iyi futbolcu. Potansiyeli çok yüksek. Fizik olarak kendine gelirse Galatasaray orta sahası başka bir seviyeye gelir. Ndombele milli maç arasında çok iyi çalışmış. Kaan Ayhan'ı oraya alıp işin kolayını yapabilirdi. Hoca ondan alabileceklerini biliyor. Kapasitesi ortada, iyi bir maç çıkardı."

"TORREIRA, HER ZAMANKİ GİBİ"

"Kazımcan Karataş sol bekte oynadı, zaman zaman iyiydi ama bazen de ciddi hatalar yapabiliyordu. Kazımcan'ı bu maç kullandı ama Manchester maçında Angelino'yu kullanacak gibime geliyor. Torreira yine her zamanki gib iyiydi. Zaha ve Icardi'nin gol atması Galatasaray'ı mutlu etmiştir."

"KEREM, 10 NUMARADA MERTENS KADAR ETKİLİ DEĞİL"

"Bu takımda Kerem Aktürkoğlu da oynar. Mertens'in 10 numarada oynadığı maçta her oyuncu iyi oynar. Forvet arkası, 10 numara gibi oynadığı zaman Kerem, Mertens kadar etkili değil."

"MANCHESTER MAÇINDA KEREM OYNAYACAK GİBİ"

"Genelde sağda iyi bir Ziyech oynar. Zaha ve Ziyech Bayern maçında iyi oynayamamış olabilir ama iyi bir Ziyech'i orada görürüz. Kerem şu anda Ziyech'ten de Tete'den de daha dinamik. Manchester United maçında Kerem Aktürkoğlu ile oynayacak gibime geliyor. Oliveira, Mertens'e 'Bugün gol atacaksın' falan demiştir. Mertens golden sonra direk ona koştu.

"ICARDI, ORTA SAHA DA OYNAR"

"Icardi liderliği kabullenmiş. Bence takım da onun liderliğini kabullenmiş. Ben bir ara 'Icardi orta saha da oynar' falan dedim. Hem Mertens'in hem de Icardi'nin performansı etkileyiciydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 16:01
YORUM EKLE