Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da artık 'Eyvah geri döndü' diyecek, bence kesinlikle oynamalı"

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Rams Park'ta Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da artık 'Eyvah geri döndü' diyecek, bence kesinlikle oynamalı"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"7-8 BİLE OLURDU"

"Herkesin futbolu özlediğini gördük, taraftarlar özlemiş, Okan hoca 12 haftanın analizini yapmış, oyuncular milli aradan hem fiziksel hem mental olarak iyi dönmüş. Galatasaray bugün 4 averaj kazandı, hatta 7-8 bile olurdu. 37. dakikaya kadar oyunu Galatasaray çok net domine etti."

"GALATASARAY İÇİN HAZIRLIK MAÇLARI HAVASINA DÖNDÜ"

"Wilfiried Zaha artık fit duruma geldi, yüzde 80-90 civarlarında çıkmış. Ligimiz artık Galatasaray için hazırlık maçları havasına döndü. Galatasaray ile Alanyaspor arasında zaten ciddi şekilde siklet farkı vardı."

"KEREM ARTIK 'EYVAH' DİYECEK"

"Kerem Aktürkoğlu artık diyecek ki 'Eyvah Mertens artık geri döndü.' Solda zaten Zaha çok iyi oynuyor, Barış Alper Yılmaz da sağ kanatta iyi performans gösterdi. Kerem fizik olarak Mertens'in çok önünde olabilir ancak bu tür maçlarda kesinlikle Mertens'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. Okan hocanın kazandığı maçlarda da kaybettiği maçlarda da bence Mertens'i oynatması gerekiyordu."

"HER TEKNİK ADAM BÖYLE OYUNCUYU İSTER"

"Ben Kaan Ayhan gibi oyuncuları çok beğeniyorum. Türk olmasının yanı sıra bek oynar sağ, sol stoper oynar, defansif orta saha oynar, yedek durur. Her teknik adam böyle oyuncuyu ister. 

"PREMİER LİG'DE OYNAYACAK İKİ OYUNCU VAR"

"Sacha Boey istikrarını bir türlü bırakmıyor. Biz her zaman her oyuncuya 'Premier Lig'de oynar' deriz ancak Premier Lig'de oynayacak yalnızca iki topçu var, birisi Sacha Boey diğeri Ferdi Kadıoğlu."

"KEREM AKTÜRKOĞLU VE ZİYECH, OKAN BURUK'UN AKLINI KARIŞTIRACAK"

"Ben Okan hocanın bu maçta hem doğru bir kadro çıkardığını hem de doğru değişiklikler yaptığını düşünüyorum. Okan Buruk ikinci yarıda maçı tamamen antrenman maçıymış gibi kurguladı. Benim düşünceme göre Okan hocanın aklını bu sezon Kerem Aktürkoğlu ve Hakim Ziyech karıştıracak."

"KOLAY KOALY PUAN BIRAKMAZLAR"

"İlk yarının liderini kesinlikle Fenerbahçe - Galatasaray derbisi belirleyecek. Ben bu iki takımın büyük maçlar dışında kolay kolay puan bırakacağını düşünmüyorum."

"HERHANGİ BİRİNE BİR ŞEY OLMAMASI LAZIM"

"Galatasaray'ın Muslera, Davinson Sanchez, Torreira ve Mauro Icardi iskeletinden herhangi birisine bir şey olmaması lazım, yoksa çok sıkıntı yaşayabilirler. Bu maçın hiçbir şekilde berabere bitmeyeceği belliydi. Bunu Galatasaraylı oyuncular da gördü, bence Alanyasporlu oyuncular da görmüştür."

"GALATASARAY, MANCHESTER UNITED'DAN DAHA FAVORİ"

"İki takımın da kazanmak zorunda olduğu bir maç olduğu için Galatasaray'ı ben Manchester United maçında daha fazla favori görüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 18:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 6 ay Önce

Bu feneri ne büyüttün be Rıdvan dilmen.iki futbolcu sakatlanınca nasıl tepetaklak olduğunu gördük.bi tane büyük maç kazanması. İsmail hocanın bi kere taktık zekası yok her defasında Galatasaraylı ayni kefeye koyuyorsun. Birazcık futbol bilgin olsa şu fanatikligi uzerinden atabilsen.. doğruları soyliyeceksin