Okan Buruk'tan maç sonu korkutan açıklama! "İnşallah bir sonraki maça yetişir"

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.

Okan Buruk'tan maç sonu korkutan açıklama! "İnşallah bir sonraki maça yetişir"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: 

"Topa sahip olmak ve topun bizde kalması sevindirici. Bunu maçın başından sonuna kadar yaptık. Birçok şeyi maçın başından sonuna kadar iyi yaptık. Konsantrasyon, sahaya yayılma... Ceza sahasında topla buluşma, yarattığımız gol beklentisi, attığımız 4 gol... Birçok pozisyonu da atabilirdik. Maçı ciddi şekilde bitirdik. Taraftarla birlikte bu maçı güzel bitirdik. Bize yakışan bir oyun oldu. Skor ve oyuncuların performansı olarak mutluyum."

"Davinson Sanchez'in ayağında ağrı oldu, İnşallah önemli bir şeyi yoktur ve bir sonraki maça yetişir."

Dries Mertens:

"Çok iyi bir maç çıkardık. Kazanmak isteyip sahaya çıktık. Lige dair iyi bir sinyal verdiğimizi düşünüyorum."

Mauro Icardi

"Sakat olarak oynamak kolay değil. Bu geçen sene de olmuştu. İyi bir lider olmak bunu gerektirir diye düşünüyorum. Takım arkadaşlarım arasında da sakat olarak oynayanlar vardı, herkes fedakarlık yapıyor. Takımın değerini bilmemiz ve birbirimiz için oynamalıyız. Bunun sonucunda da geçen seneki gibi iyi sonuçlar alıyoruz."

"Son maçı kaybetmiştik, o yüzden iyi bir maç çıkarmalıydık. İlk dakikadan itibaren iyi oynadık. Takım arkadaşlarımdan çok fazla süre alamayan Kazımcan Karataş, Dries Mertens ve Tanguy Ndombele oynadı. Takım için ellerinden geleni yaptılar. Bunun da meyvelerini toplamış olduk."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 01:16
YORUM EKLE