Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da olmaz, belki bizim yüzümüzü kara çıkarır, yine alkışlarız"

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçta Tanguy Ndombele ilk 11'de sahaya çıktı.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da olmaz, belki bizim yüzümüzü kara çıkarır, yine alkışlarız"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY YANIYOR"

"İzmir'de bir tane boyozcu var. "Yanıyor, yanıyor, yanıyor bunlar" diyor. Galatasaray yanıyor. Icardi, Mertens, Zaha. Kaçın..."

"ICARDI'Yİ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN"

"Icardi çok sağlam döndü. Allah nazarlardan saklasın seviyoruz. Kerem Aktürkoğlu'nun olmaması da Galatasaray'ı bir tık güçlendirmiş gibi göründü."

"NDOMBELE OLMAZ, BELKİ YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARIR"

"Ndombele olmaz. Çok protesto var diye Ndombele'yi sahaya atmak da zarar verir. 1-2 hafta daha dinlensin, belki o da Zaha gibi bizim yüzümüzü kara çıkarır, iyi işler yapar, yine alkışlarız."

"NDOMBELE'DE KONDİSYON YOK"

"Galatasaray taraftarı sizi çok seviyoruz. Siz de beni seviyorsunuz ama kusura bakmayın. Kargaya yavrusu şahan gelir. Ndombele 3 defa defansın önüne koşup ikinci defa rakip ceza sahasına koşamaz. O kondisyon yok. Biz de en iyi şekilde sahada görmek istiyoruz. Manchester United maçında oynatsınlar da göreyim."

"ICARDI İSTEMEDİĞİ SÜRECE OYUNDAN ÇIKMAZ"

"Icardi oyundan çıkmak istemediği sürece Okan Buruk, Icardi'yi oyundan çıkaramaz kardeşim. Bunu kafanıza sokun. Icardi, 'Oynayacağım' derse oynar, 'Çıkmayacağım' derse çıkmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 15:29
YORUM EKLE