Ahmet Çakar: "Çok değişik bir oyuncu, Galatasaray'a çok önemli katkı verecek"

Galatasaray, Süper Lig''de 13. haftayı kayıpsız geçti ve Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.

Ahmet Çakar: "Çok değişik bir oyuncu, Galatasaray'a çok önemli katkı verecek"

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray - Alanyaspor maçını değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALANYASPOR, BOMBOŞ BİR TAKIM"

"Galatasaray için harika bir antrenman maçı oldu dün gece... İlk dakikadan son dakikaya kadar oyunu tümüyle kontrol eden, direkten dönen topları ve yakaladığı pozisyonlarla rakibini sürklase eden bir Galatasaray vardı sahada. Tabii bunda Alanyaspor'un bomboş bir takım olduğu, eski Alanyaspor'un da yerinde yeller estiği gerçeği var. Takım açısından ciddi bir tehlike var. 

"DÜNYADA EN İYİ BİLEN FORVETLERDEN BİRİ"

Maçın antrenman maçı olmasından başka diğer güzel bir tarafı da özellikle bazı oyuncuların tekrar yıldızlaşmasıydı. Önce Mertens'ten bahsedelim. İki gol attı, bir de Icardi'yi mükemmel bir gol attırdı. Icardi, gerçekten ceza alanı içinde ne zaman nereye koşacağını, rakipten ne zaman ayrılacağını dünyada en iyi bilen forvetlerden biri. 

"NDOMBELE, ÇOK DEĞİŞİK BİR OYUNCU"

Ndombele ilk 11'de başladı. Çok değişik bir oyuncu, futbol bilgisi çok yüksek. Tek oynayıp hep doğru oynamaya çalışıyor ama fizik olarak asla yüksek seviyelerin oyuncusu değil. Fizik olarak toparladığında çok önemli katkı verecek. 

"MANCHESTER UNITED MAÇINA DİRİ ÇIKACAKLAR"

Maçın ilginç tarafı, hakemin sakatlığı. Kötü bir durum. Benim de hakemlik yaptığım yıllarda bir maçta yaşadığım sakatlık vardı. Ali Şansalan sakatlanana kadar kötü değildi. Belki Alanyasporlu oyuncuların ve özellikle kaleci Ertuğrul'un sistemli vakit geçirmesine enerjik müdahale edemedi ama genel olarak iyiydi. Artık Galatasaray için Şampiyonlar Ligi'nde çok çok kritik bir Manchester United maçı kapıda. Dün de çok zorlanmadıkları için oldukça diri çıkacaklar.

Kaynak: Ahmet Çakar / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 09:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurki
Gurki - 5 ay Önce

Masustan her şeyi sallıyor ya tutarsa diye