Batuhan Karadeniz: "Bunu kendine soran bir Galatasaraylı var mı? Bir o kadar rezil..."

Galatasaray, Fenerbahçe'nin önünde 2 puan farkla liderliğini sürdürürken Türk futbolunda büyük bir kaos ortamı yaşanıyor.

Batuhan Karadeniz: "Bunu kendine soran bir Galatasaraylı var mı? Bir o kadar rezil..."

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray - Antalyaspor maçının ardından yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"BU LİGLERİ KAPATIN"

"Türk futbolu bitmiştir. Buradan TFF yetkililerine sesleniyorum. Bu görev size ağır geldi. Yapmanız gereken Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yurt dışından güvendiğiniz iyi bir hakemle hem deplasmanda, hem evde oynatıp bu seneyi kapatmak. Torreira'nın kırmızı kartı var, kırmızı kartı vermiyorsun. Icardi'ye 1 saat önce ceza veriyorsun. Montajdır, değildir. Ben bilmem. Ben Dzeko'nun aynı fotoğrafını yaparım. Dzeko'ya da mı ceza vereceksin? Bu ligleri kapatın. Her gün başka bir tiyatro izliyoruz."

"FENERBAHÇE'NİN ÇALINAN PENALTISINA BAK"

"Icardi'nin ceza aldığı fotoğrafa bak. Fenerbahçe'nin bu hafta çalınan penaltısına bak. Yok el kol açıkmış. İsmail Kartal'ın şöyle bir söylemi var. 'Çağlar'la konuştum. Adamın eline çarpmasa vuruyormuş.' Ya Çağlar sen Dedektif Gadget mısın ya? Ayağını 10 metre mi uzatacaksın?"

"ADAM, TİTREYE TİTREYE VAR'A GİDİYOR"

"Türkiye'nin en tecrübeli hakemlerinden Abdulkadir Bitigen'i VAR'a çağırıyorlar. Adamı sırat köprüsüne çağırsalar, bu kadar titremez. Titreye titreye VAR'a gidiyor.

"BU SENE BİR O KADAR REZİL TRANSFERLER VAR"

"Şampiyon olan takımın üstünde bu kadar oynanmaz. Bu kadar iyi transferler varken övdük. Bu sene de bir o kadar rezil transferler var. Seneye yönetim değişirse, bu borçlar nasıl ödenecek? Bunu kendine soran bir Galatasaraylı var mı?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 20:31
YORUM EKLE