Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'a hoş geldin, inanılmaz bir futbol oynadı, aslanın dişine kan değdi"

Galatasaray, büyük üstünlük kurduğu maçta Trabzonspor'u 5-1'lik skorla hezimete uğrattı.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'a hoş geldin, inanılmaz bir futbol oynadı, aslanın dişine kan değdi"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"İNANILMAZ BİR ZAHA VARDI"

"Parantez açmamız gereken bir Zaha performansı vardı. Galatasaray'a hoş geldin Zaha. İnanılmaz bir futbol oynadı. Haftaya da bence Icardi yedek başlayabilir."

"İSMAİL KARTAL'IN DA EMEĞİ VAR"

"Galatasaray'ın performansında büyük emeği olan bir kişi daha var, o da İsmail Kartal. 3 tane oyuncu değişikliğinden sonra Samsunspor'a kaybedilen puan, Galatasaray'ın dişine kanı değdirir. Aslan ne zaman delirir biliyor musun? Dişine kan değdiği zaman..."

"ABDÜLKERİM'İ KOMPLE ALKIŞLIYORUM"

"Abdülkerim Bardakcı'nın bir özelliğini daha öğrendim, zekasını... Cezalı duruma düşeceğim diye kulübeye girmiş, yılandan sarı kartı yedi. Haftaya zaten oynayamayacak, sakat... Muhteşem zekasıyla sarı kartı gördü. Abdülkerim'e komple bir alkış alıyorum. Etik babacım, çok etik. Futbol beyin işi."

"ZAHA, HEP AYNI DÜZEYDE OYNAMALI" 

"Bana senelik 1 milyon Euro ver, yemin ediyorum Zaha'nın oynadığı futbolu 1 maç oynarım ya. Bir maç oynarım bunu abi. Zaha'ya hep aynı düzeyde performans versin diye bu parayı veriyorum. 7-8 milyon Euro vereceğim, bana bir maç oynayacak. Ne oynadı ya, ne yaptı?"

"PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK GALATASARAY'A GEÇTİ"

"Bugünden sonra psikolojik üstünlük Galatasaray'a geçmiştir. 'Icardi buraya gel, senin kulübede oturman bile buradaki oyuncuları tetikler' dedik. Zaha iyi performans gösterdi. Torreira, Sacha Boey, Kaan Ayhan daha iyiydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 18:46
YORUM EKLE