Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da bu adam soruşturulsun, tüm yetkililere sesleniyorum, böyle bir şey olamaz"

Galatasaray'ın Alanyaspor maçının ikinci yarısında sergilediği futbol büyük beğeni alırken 4-0'lık sonuç büyük moral oldu.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da bu adam soruşturulsun, tüm yetkililere sesleniyorum, böyle bir şey olamaz"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"BAYERN MÜNİH SİSTEMİNİ OYNADILAR"

"Galatasaray, bu maçya Bayern Münih sistemini oynadı. 'İlk yarı rakip yorulsun, ikinci yarı ben oynayayım' dedi. Geçen seneki şampiyon takımın futbolunu oynadılar. Galatasaray, imnanılmaz bir futbol oynadı."

"OKAN BURUK, İNANILMAZ İKİ DEĞİŞİKLİKLE MAÇA DAMGA VURDU"

"Icardi'nin sahadaki arzusunu gördünüz mü? Geçen seneki son 7-8 haftadaki Icardi'yi gördük. Okan Buruk'un da hakkını vermek lazım. 45'te yaptığı inanılmaz iki değişiklikle maça direkt damgayı vurdu."

"ZIYECH'İN SOL AYAĞI TARTIŞILSIN"

"Buradan tüm yetkililere sesleniyorum, Ziyech'in sol ayağı soruşturulsun. Böyle bir sol ayak olamaz. Sol ayağına aldığı zaman gol diyoruz. İnanılmaz bir füze çıkardı. Arabistan'da şalvarla atlayan kaleciye gol atmaya benzemez! Talisca'nın sol ayağı tartışılmaz ama Ziyech'in sol ayağını gören adam, Talisca'nın sol ayağına iyi diyemez. Talisca'nın sol ayağı, Ziyech'in sola yağının önünde secdeye yatar."

"OKAN HOCA BİR ÇOCUĞU DAHA OLURSA ADINI BARIŞ KOYSUN"

"Okan hocanın yerinde olsam, bir tane daha çocuğum olsa adını Barış koyarım. Sola koydun oynadı, sağa koydun oynadı, öne koydun oynadı, arkaya koydun oynadı. Böyle bir oyuncu var mı? A Milli Takımı da hak ediyor."

"KEREM'DE İSTİKRAR PROBLEMİ VAR"

"Kerem Aktürkoğlu'nda istikrar problemi var. Yine ortada yoktu. Barış Alper'in ne vereceği belli. En kötü koşar, mücadele eder diyorsun. Kerem, mücadele de etmiyor."

"ICARDI VE BİR ŞARKIYLA 10 YILLIK SPONSORLUK İMZALANDI"

"Galatasaray, Icardi ve bir şarkıyla 10 yıllık sponsorluk imzaladı. Ben bu adamın daha kimseye hayır dediğini görmedim. Helal olsun ya, gönlü de güzel adam." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 12:51
YORUM EKLE