İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da müthiş oynuyor, helal olsun ama ona ne olduğunu bilmiyorum, çok enteresan"

Galatasaray, ikinci yarıda oynadığı futbolla Alanyaspor'u 4-0 mağlup etmeyi başardı.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da müthiş oynuyor, helal olsun ama ona ne olduğunu bilmiyorum, çok enteresan"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"İLK YARIDA SADECE MERTENS'İN DİREKTEN DÖNEN ŞUTU VAR"

"İlk 45 dakikada Galatasaray'ı mutlu edecek bir oyun olmadı. Oyuncular sahada yoktu. Serge Aurier'in kanadını Alanyaspor çok iyi değerlendirdi. Oğuz Aydın da sağdan çok etkiliydi. Mertens'in direkten dönen şutu dışında Galatasaray yoktu."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'A HELAL OLSUN"

"İkinci yarı ne oldu? Büyük oyuncu işte böyle olur. Hiç hesapta yokken çıkıp böyle goller izletebiliyor. Barış Alper Yılmaz'a helal olsun, müthiş bir oyun sergiliyor. Saygı duyuyorum ve saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum. Milli takım için de çok büyük şans. Muazzam goller attı."

"BAÖBAŞKA BİR OYUN ORTAYA ÇIKTI"

"Okan Buruk'a maç öncesi '1-0 olsun, maça çıkmayın.' deselerdi, herhalde kabul ederdi ama bambaşka bir oyun ortaya çıktı. Galatasaray bu sıcakta çok önemli bir 3 puan aldı ve döndü."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NDA UMURSAMAZ BİR TAVIR VAR"

"Kerem Aktürkoğlu'na ne oldu bilmiyorum. Ne şutu var, ne ortası var, ne şut pası var... Kerem Aktürkoğlu'nda umursamaz bir tavrı var. Çok enteresan bir düşüş var."

"ALLAH'TAN VASATLAR"

"Vasat Galatasaray diyoruz ama maçın sonuna bakıyoruz 4-0. Allah'tan vasatlar! Herhalde iyi olsalar maç 8-0 falan bitecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 12:47
YORUM EKLE