Okan Buruk: "Erden Timur'un bir esprisi var, bu ülkede ilk diyen benimdir, biz tamam diyeceğiz"

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanından 4-0 galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Okan Buruk: "Erden Timur'un bir esprisi var, bu ülkede ilk diyen benimdir, biz tamam diyeceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı futbolcular ve Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk

"İlk yarı aslında biraz daha yavaş oynadık. Daha hızlı oynayabilirdik. Rakip boşluklar verdi ama ilk yarı biraz uyuduk. İkinci yarı ile birlikte daha çok rakip kaleye gittik. Golü hissettiğimiz dakikalar başladı. Barış Alper Yılmaz, Hakim ve Mauro'nun golleriyle maçı kazandık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İlk golü bulduk, özgüven arttı ve maç değişti. 2-0 sonrası maçı bitirdik. Önemli bir takıma karşı kazandık ve gol yemeden bitirdik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra zaman zaman eşleşmelerde sıkıntılar oldu. Önemli bir galibiyet, oyuncularımı tebrik ederim. Alanyaspor da iyi takım, onlara da başarılar."

"Ben son maça kadar bu yarışın devam edeceğini düşünüyorum. Biz kıymetli rakiplerimizle kıymetli maçlar oynuyoruz. Her maç zor. Onun için bir tahmin yürütmek müneccimlik olur. Önümüzdeki altı rakipten biri Fenerbahçe. Küme düşme hattında olan Pendikspor... Hepsi değerli takımlar. Ümit ediyorum ki sezon sonunda şampiyon biz olacağız."

"Son 6 hafta, daha çok kenetleneceğiz. Önemli olan Galatasaray'ın başarısı. İyi oyunculara, iyi insanlara sahibiz. Aynı ciddiyetle şampiyonluğu yakalamak istiyoruz."

"Fenerbahçe ile Süper Kupa'yı oynasaydık, bu maça daha iyi başlayabilirdik. Uzun aralar bazen sıkıntı olabiliyor. İkinci yarı daha hızlı, ruhumuzu koyarak başlamamız gerektiğini söyledik. Bunu yaptık. Rakibimize bakmıyoruz. Kendi maçlarımızı kazanmaya odaklanıyoruz. Her takım puan kaybedebilir. Amacımız kendi maçlarımıza odaklanmak, kazanmak. Şampiyonluğu tekrar istiyoruz."

"Erden Timur'un bir esprisi var; robot hakem de olsa ona da tamam diyeceğiz (Gülerek). Ülkede yabancı hakem diyen ilk benimdir."

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk

"Rakibimize saygı göstererek 105 puanla, rekor bir puanla şampiyon olup 5. yıldızı takarak taraftarlarımızla şampiyonluğu kutlayacağız. Hedefimiz bu."

"37. haftaya kadar lider devam edeceğiz ve orada da bunu perçinleyip şampiyon olacağız. 6 tane çok önemli bir maç var. Rakibimiz ve biz çok güçlüyüz. İki favori takım rakiplerine 30 puan fark takıp devam ediyor. Güzel bir mücadele oluyor. Umarım Galatasaray kazana kazana devam eder ve şampiyon olup 5. yıldıza doğru gideriz."

"Önemli olan sadece yarıştığımız Fenerbahçe değil. Fenerbahçe dışında 5 değerli rakiple oynayacağız. Herkesin emeği, alın teri kıymetli. Hedefimiz ve hayalimiz kazanıp şampiyon olmak."

"Derbiyi yabancı hakemin yönetmesini ister misiniz?"

"Bizim yönetim kurulumuz yarın ve çok taze bir konu. Bu işin sorumlusu Erden Timur. Ona sormanızda fayda var. Biz yönetim kurulu olarak keyifle takımı izlemeye devam ediyoruz. Umut ediyorum ki gelecek sezon da şampiyon olarak gerçek 5 yıldızı takmak istiyoruz."

Barış Alper Yılmaz

"Kazandığımız için çok mutluyum. İlk yarı istediğimiz performansı veremedik. Sonra konuştuk ve kendimize geldik. Kazandığımız için mutluyuz. Tek hedefimiz şampiyon olabilmek. Bunun için mücadele ediyoruz. Taraftarımıza armağan olsun."

Mauro Icardi

"İlk yarı rahat bir şekilde çıktık ama gol atamadık. Devre arasında konuştuk ve farklı bir mantalite ile çıktık ve golleri atıp kazandık."

"En iyi sezonlarımdan bir tanesi ama yüzde yüzde değilim sezon boyunca. Elimden geldiğince takım için orada olmaya çalıştım. Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey ama Galatasaray'ın şampiyon olması öncelik."

"Çok güzel bir sevgi takıma ve bana karşı. Bize aşkla yaklaşıyorlar. Bizi her yerde takip ediyorlar. Takım ve benim adıma mutlu edici. Desteklerinin devam etmesini istiyoruz. Böyle şeyler bize enerji katıyor."

Derrick Köhn

"İlk yarı kolay değil zordu. Soyunma odasında birbirimize destek olduk. İkinci yarıda golleri attık ve kazandık. En önemlisi 3 puandı. Şimdi eve gidip dinleneceğiz.

Çok iyiyim, mutluyum. Takım arkadaşlarım adaptasyon sürecinde çok yardımcı oldu. Bağ kurduk. Şu anda her şey iyi gidiyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 02:04
YORUM EKLE