Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da kimse senin nazını çekmez, seni tek kalemde silerler, haberin olmaz"

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son haftaların tartışılan isimlerinden biri oldu.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da kimse senin nazını çekmez, seni tek kalemde silerler, haberin olmaz"

SkySpor Youtube kanalınad Batuhan Karadeniz, Kerem Aktüroğle ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"SENİ TEK KALEMDE SİLERLER"

"Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray dışında herhangi bir büyük takım tecrübesi bulunmuyor. Altyapıda oynadığı takımlar da zaten öyle büyük takımlar değil. Başakşehir'in altyapısında tutunamadı. Yani başka kulüplerde yaptığın kaprisleri Galatasaray'da yapamazsın. Galatasaray'da kimse senin nazını çekmez. Senden önce Hagi'ler, Jardel'ler, Arda'lar, Drogba'lar geçti. Seni tek kalemde silerler, haberin olmaz."

"ARDA TURAN'A DA YAPTILAR"

"Statta ıslıklayanlara tepki gösteriyorum. Yaptıkları kesinlikle yanlış ama bunu sürekli savunma mekanizması haline getirmene gerek yok. Zamanında Arda Turan'a da yaptılar ama adam, Galatasaray taraftarına ağzını açmadı. Sen eğer bu sorunları taşıyamayacağına inanıyorsan, büyük takımın büyük sıkıntılarını aşamıyorsan git."

"KIRILMALARI DERİN VE UZUN YAŞIYOR"

"Galatasaray'da süre almayanlardan Wilfried Zaha'yı görüyoruz. Adamın bir mizacı var ama sorununu çözebilirsin. 1-2 gol atar, asist yapar kendine gelir. Kerem Aktürkoğlu'nda bu yok. Kırılmaları derin ve uzun yaşıyor."

"RYAN BABEL HAKLIYMIŞ"

"Ryan Babel, 2.5 sene önce Ajax'a Kerem Aktürkoğlu'nu değil, Yunus Akgün'ü önermiş. Adam, vallahi haklıymış. Bak Yunus Akgün, Leicester City'de şampiyon oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, 23:58
YORUM EKLE