"Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum, onlarla anlaşın"

Galatasaray'da bir yandan transfer bir yandan sponsorluk görüşmeleri devam ediyor.

"Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum, onlarla anlaşın"

Ajans1905'ten Süleyman Rodop, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde:

"CEM UZAN'IN TEKLİFİ DEĞERLENDİRİLECEKTİR"

"Cem Uzan, Vertu Paris markası ile Galatasaray kulübüne teklifte bulundu, tüm yetkililere teklifini iletmiş. 5 yıllık bir teklif Forma ve Stadyum sponsorluğu içeriyor ve 90 Milyon Euro bunun içerisinde Icardi teklifi olduğunu iletti. Cem Uzan teklifi ilettiğini söylüyor, belirttiği teklif tutarı yüksek, kulüp değerlendirecektir ancak tüm detaylar, tüm durumlar gözden geçirilip karar verilir. Kabul edilir, edilmez bunu bilemeyiz."

"BAYRAM SEYRAN DİNLEMEDEN TRANSFER GÖRÜŞMESİ YAPILACAK"

"Galatasaray, Bayram seyran dinlemeden transferde çalışmalara devam edecek. İngiltere ve Fransa'da çok sıkı görüşmeleri var."

"RASHICA, 'GALATASARAY'LA ANLAŞIN' DİYOR"

"Rashica'ya kulübü 'İngiltere'den talipler var' diyor. Ancak Rashica "Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum, onlarla anlaşın" diyor."

"OYUNCU SATMAYA ÇALIŞILMIYOR"

"Galatasaray, kesinlikle oyuncu satmaya çalışmıyor. Kimsenin ayağına da satmak için gitmiyor, Ve Galatasaray'ın ana planı da satmak değil, kadroyu da daha güçlü hale getirmek."

"ICARDI, ARABİSTAN'TAN GELEN TEKLİFİ KABUL ETMEDİ"

"Mauro Icardi, Arabistan'dan gelen teklifi kabul etmedi. Icardi transferinde Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur'a inancım tam, gün geçtikce de bu transfere inancım artıyor."

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2023, 16:06
YORUM EKLE