Berk Göl: "Galatasaray'dan 20 milyon Euro istiyorlar, ilerleyen günlerde..."

Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Berk Göl: "Galatasaray'dan 20 milyon Euro istiyorlar, ilerleyen günlerde..."

Vole Youtube kanalında Berk Göl, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı. 

Göl'ün açıklamaları şu şekilde:

"LEIPZIG, ANGELINO İÇİN 20 MİLYON EURO İSTİYOR"

"Leipzig, Angelino'yu kiralamaya sıcak bakmıyor ve bir bonservis bedeli talep ediyor. Bu da bugün itibariyle Galatasaray'ın ödeyebileceği bonservis bedeli değil. Yaklaşık 20 milyon Euro istiyor. İlerleyen günlerde kiralama sıcak bakarlarsa ya da daha  düşük bonservis bedeli talep ederlerse Angelino'nun olma ihtimali de var."

"ÖNCELİK NUNO TAVARES"

"Öncelikli hedef Nuno Tavares. Arsenal, oyuncuyu bu sene de kiralamaya sıcak bakıyor. Tavares'in tercihi belirleyici olacak. Geçen sezonu Marsilya'da çok iyi geçirdi. Direkt olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım dateklif yapabilir. Böyle bir teklif gelmezse Galatasaray ihtimali yüksek. Arsenal ile görüşmelerde belirli bir noktaya gelindi ve Tavares'in tercihi bekleniyor."

"PAREDES TRANSFERİ OLUMLU DEVAM EDİYOR"

"Paredes ile girişimler devam ediyor. Önemli mesafe kat edildi. Icardi'nin bu transferde önemli bir payı var. Galatasaray istiyor. Henüz bitmiş bir şey yok. Şartlar kolay değil. Hem PSG hem de Paredes ile görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor."

"DIEGO GOMEZ, GELMEYE SICAK BAKIYOR"

"Galatasaray'ın bir de genç orta saha arayışı var. Bu isim Diego Gomez... Paraguaylı futbolcu ve Libertad'da oynuyor. Galatasaray'a gelmeye çok sıcak bakıyor. Galatasaray, kulübünün fiyat düşmesini bekliyor ama aradaki fark uçurum değil. Scout ekibinin raporladığı bir isim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2023, 13:20
YORUM EKLE