Okan Buruk: "1 Temmuz'da gelmeleri için çağırdım, ikisi de bizimle başlayacak"

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları önümüzdeki hafta başlayacak.

Okan Buruk: "1 Temmuz'da gelmeleri için çağırdım, ikisi de bizimle başlayacak"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Taktik Mania Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"İSTANBUL'DA 1, KAMPTA 3 MAÇIMIZ OLACAK"

"27 Haziran'da antrenmanlarımız başlıyor. 8 Temmuz'da Avusturya kampı başlayacak. Gitmeden burada 1 maçımız var. Kampta 3 maçımız olacak."

"ICARDI VE RASHICA'YI BEKLEYECEĞİZ"

"Antrenmanlara başladığımızda Icardi ve Rashica'yı bekleyeceğiz. Milli Takım'a giden futbolcularımızı bekleyeceğiz. Kiralık oyuncularımız bizlerle başlayacak. Kiralıktan gelen futbolcularımızın bir kısmı bizlerle olacaklar." 

"MORUTAN VE CICALDAU'YU ÇAĞIRDIM"

"1 Temmuz'da çağırdım, Morutan ve Cicaldau bizimle başlayacaklar. Galatasaray bu oyunculara yatırım yaptı, bu yatırımları çıkartmamız gerekiyor. Şans vermemiz gerekiyor."

"SOL BEK, FORVET VE FORVET ARKASI BAKIYORUZ"

"Icardi ve Rashica harici sol bek, forvet ve forvet arkası pozisyonlara oyuncu bakıyoruz."

"YUSUF DEMİR, BİZİMLE BAŞLAYACAK"

"Yusuf Demir, sezon başı bizimle başlayacak. Hazırlık maçları var. İstediğimiz kadar Yusuf'a süre veremedik. Sakatlık sayımız da çok azdı, aşağı yukarı aynı 11'ler, aynı 21'lerle devam ettik. Dışardaki oyunculara yeteri kadar şans veremedik. 19 yaşında, bir adaptasyon süreci vardı. Tek başınaydı burada, ailesi yoktu. O tür sıkıntılar da burada yaşadı. Oynamaya ihtiyacı var. Oynadıkça daha da mutlu olabilecek bir çocuk Yusuf."

"BATUHAN DÖNDÜ, DİĞER OPSİYONLARA BAKIP KARAR VERECEĞİZ"

"Batuhan Şen, takıma geri döndü. Batuhan'a bakacağız, diğer opsiyonlara da bakıp karar vereceğiz."

"MIDTSJÖ İLE DEVAM EDECEĞİZ"

"Midtsjö'nün sözleşmesi bizimle devam ediyor. Şu andaki görüntü, devam edeceğimiz oyunculardan biri. Aslında az oynamadı. Ama buraya hep oynayarak bir oyuncu olarak geldiği için burada kariyerine göre daha az forma şansı buldu. Hep oynamak isteyen bir oyuncu, bunun da zaman zaman mutsuzluğunu yaşadı. Kendisinden bu seneye dair bize bir şey gelecek mi bakacağız ama şu an öyle bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2023, 23:59
YORUM EKLE