"Beşiktaş - Galatasaray derbisinin bitmeme ihtimali çok fazla, ben uyarıyorum"

Süper Lig'de tüm gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisine çevrildi.

"Beşiktaş - Galatasaray derbisinin bitmeme ihtimali çok fazla, ben uyarıyorum"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Dev derbi, Pazar günü saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak.

DERBİ ÖNCESİ GERİLİM

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Beyaz Futbol Youtube kanalında Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"DERBİNİN BİTMEME İHTİMALİ DAHA FAZLA"

"Sayın Valimize, İçişleri Bakanlığımıza, İl Spor Güvenlik Kurulu'na, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sesleniyorum. Pazar günü için bu karşılaşma S.O.S vermektedir. Bir an evvel önlem alınmalı. Ortam çok gerildi. Provakosyan üst seviyede. Şu an maçın bitmeme ihtimali daha fazla. Yüzde 50 bu maç bitmez. Bu kadar net. Ben uyarıyorum."

"HEMEN HAKEMİ DEĞİŞTİRİN"

"Ali Şansalan değişmek zorundadır. Hemen hakemi değiştirin. Ali Şansalan şu anda sıkıntılı bir duruma düşürülmüştür." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 09:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Ertem Şener ne yapmak istiyor? Bu söylem değişecek hakemi baskı altına almaktan başka bir şeye hizmet etmez. Bencede Ali Şansal in bu maçı yonetmemesi gerekiyor!! En iyisi yabancı hakem!! Yabanci hakem kötü hatalı bir maç yöneten bilir. Ama kasıtlı bir maç yöneteceğini sanmam!! Yinede bu hakemin maç gününe kadar deşifre edilmeden iyi bir hakem ve VAR hakemi ve AVAR hakemi gelmelidir. Türk hakemlerine güven bitmiş dır!! Sebebi baskıya ve talimatla maç yönetmenleri dır.

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Ertem Şener bu maç yarıda kalmaz !! GS bu maçı hakki ile alır ve gelir. Bu maç bitmez diyerek suç işliyorsun!! Hakemleri baskı altına alıyorsun!! Hakemler adil adaletli bir maç yönetir ve hak eden yener. Eğer hakem maça korkarak başlar ise bu maç o zaman bitmez!! Ey Ertem Şener senin amacın da bu !! Ancak amacına ulaşamayacağı ni bil!! Eskiden Kartal'di şimdi ise,Koç un kuzusu oldun çıktı!!