"Bir takıma Türkiye'nin 1 numaralı ismini, Galatasaray'a ise en tecrübesiz ve disiplinsiz ismi verdiler"

Galatasaray, Cumartesi akşamı saat 20:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak karşılaşmada Yılport Samsunspor'u konuk edecek.

"Bir takıma Türkiye'nin 1 numaralı ismini, Galatasaray'a ise en tecrübesiz ve disiplinsiz ismi verdiler"

Süper Lig'in 5. haftasında Cumartesi akşamı saat 20:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - Yılport Samsunspor mücadelesini Cihan Aydın yönetecek.

Aydın'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadele dördüncü hakem olarak ise Murat Erdoğan görev yapacak.

Fanatik Gazetesi hakem yazarı Deniz Çoban ise köşe yazısında Cihan Aydın için çarpıcı sözler söyledi.

Deniz Çoban'ın açıklamaları şu şekilde:

"CİHAN AYDIN, DİSİPLİNSİZ BİR HAKEM"

"Merkez Hakem Kurulunun işi hiç de kolay görünmüyor. Atamalar yapıldığında birçok kusur görüyorum ancak eleştirirken de 'Elde olan bunlar' demekten kendimi alamıyorum. Galatasaray’ın Samsunspor‘la oynayacağı maça atanan isim ise Cihan Aydın olmuş. Cihan Aydın henüz böyle maçlar için çok tecrübesiz, böyle maçları yönetmeye hazır olmayan bir isim. Diğer yandan görev aldığı maçlardaki disiplinsiz tutumları gözlerden kaçmıyor.''

"DENGELİ BİR ATAMA DEĞİL"

"Şampiyonluğa aday diğer büyük takımların maçlarına tecrübeli, ligimizin önemli isimlerini atayıp, bir diğer şampiyonluk adayının maçına yeterli tecrübe ve donanımı olmayan, henüz ligde yeni yeni boy göstermeye başlamış bir ismi atamak bu hafta özelinde dengeli bir atama olmamış.''

"EN TECRÜBESİZ HAKEMİ ATADILAR"

"Uygun olan aynı kulvarda yarışan takımlara aynı haftalarda aynı tecrübede isimleri atamaktır. Aynı haftada bir takıma Türkiye’nin 1 numaralı ismini atayıp, diğerine en tecrübesisiniz atamak çok uygun düşmez." ifadelerini kullandı.

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2023, 22:17
YORUM EKLE