"Bonservis ödemeyi kabul eden tek takım Galatasaray"

Devre arası transfer dönemi için hücum hattına transfer yapmak isteyen Galatasaray, bir süredir Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Memphis Depay ile ilgileniyor.

"Bonservis ödemeyi kabul eden tek takım Galatasaray"

Sezona Okan Buruk yönetiminde ve yıldız isimleri transfer ederek giren Galatasaray, 2022 Dünya Kupası arasına zirvenin iki puan gerisinde girdi.

Sarı-kırmızılılar özellikle hücum hattına yaptıkları Mauro Icardi, Haris Seferovic ve Dries Mertens transferleriyle Avrupa basınının da ilgisini çekti.

DEPAY TRANSFERİNDE YENİ GELİŞME

Şimdiden devre arası transfer döneminin çalışmalarını yapan Galatasaray, forvet hattına önemli bir ismi katmak istiyor. Bir süredir adı Galatasaray ile anılan Memphis Depay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Barcelona'nın daha önce bonservissiz olarak göndermeyi kabul ettiği Hollandalı yıldızı, ekonomik sıkıntılar nedeniyle az da olsa bir bonservis karşılığı satma kararı aldı.

"BONSERVİS VEREN TEK TAKIM GALATASARAY"

İspanyol Sport'ta yer alan habere göre; Memphis Depay için bonservis ödemeyi kabul eden tek takım Galatasaray.

Katalan devininden bonservisini vermesini isteyen 28 yaşındaki oyuncu, yüksek maaşlı bir kontrat imzalamak istiyor.

Barcelona'nın bonservis isteğinin ardından Galatasaray'ın yaptığı kontrat teklifinin şimdiye kadar Depay'ı etkilemediği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde Depay ve Barcelona ile görüşmeleri sıklaştırması bekleniyor.

Kaynak: NTV

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022, 23:49
YORUM EKLE