Ali Naci Küçük: "Fenerbahçe ile söz kesti, Galatasaray göndermeyecek"

Galatasaray'da transfer dönemi öncesinde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Fenerbahçe ile söz kesti, Galatasaray göndermeyecek"

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Spor Arena'ya Galatasaray'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray transfer yapacak. Dün Erden Timur da altını çizdi. 'Risk alamayız, kusursuz bir kadro kurmalıyız. Zorlu bir yarıştayız' dedi. Stoper, forvet ve defansif orta saha alınması planlanıyor."

"Nelsson'a talipler var. Erden Timur kendisiyle kampta görüştü. Onu kaybetmenin risk olacağı düşünülüyor. Olumlu bir görüşme geçti, yollanmayacaktır. Samet de büyük ihtimalle Fenerbahçe ile söz kesti. Nelsson gönderilmeyecektir."

"Nelsson sezon başında Marcao gibi 'Oynamam, gitmek istiyorum' yapmadı. Bu yüzden 300 bin euro zam yapıldı. Astronomik bir teklif olmadığı sürece takımdan ayrılmayacaktır."

"Galatasaray kaptanlık hamlesiyle Kerem'i kazanmaya çalışıyor. Bağlar zaten kuvvetli. Yunus ile birlikte Kerem'le de sözleşme imzalanması planlanıyor. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor. Kerem bugün 'Transfer haberlerini ben bilmiyorum, siz yazıyorsunuz.' dedi ama menajeri 'Napoli ilgileniyor' diye konuştu. Sözün özü Galatasaray kaptanlık hamlesiyle Kerem'i kazanmaya çalışıyor."

"Takıma geç katılan oyuncular Okan hocayı endişelendiriyor. Takımın iskeleti yoktu uzun süredir ama Baran Aksaka, Efe Akman gibi genç oyuncuların çıkışı Okan Buruk'u mutlu etmiş durumda. Daha çok süre alacaklardır."

"Barış Alper kampı iyi geçirdi, Gol de attı. Icardi ve Gomis olmazsa Barış Alper'i forvette düşünebilir Okan hoca. Galatasaray'ın eksiklerin dönüşüyle Fenerbahçe maçına kadar Başakşehir maçındaki halini bulacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Arena

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022, 01:20
YORUM EKLE