Branco van den Boomen: "Galatasaray beni izletiyor, bunu ben de duydum, biliyorum ve bu transfer çok güzel olabilir"

Galatasaray ve Van Den Boomen flörtünde son noktayı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar’ın bir süredir maçlarını scout ekibine izlettirdiği, Okan Buruk’un tam not verdiği Hollandalı yıldız, Antalya’da Cim Bom'a mesaj gönderdi.

Branco van den Boomen: "Galatasaray beni izletiyor, bunu ben de duydum, biliyorum ve bu transfer çok güzel olabilir"

Galatasaray , Dünya Kupası arasında bir kamp dönemi geçirdiği Antalya'daki son hazırlık maçını oynamıştı. Sarı-Kırmızılılar, Toulouse ile karşı karşıya gelirken transfer adına da gözlemler sürdü. 

G.Saray'a karşı iyi performans gösterdi

Galatasaray'ın transfer listesindeki Toulouse'un orta saha oyuncusu Branco van den Boomen, Cim Bom'a karşı ilk 11'de oynamıştı. Kaptanlık pazubandı takan Hollandalı futbolcu, 78 dakika sahada kalırken iyi bir performans ortaya koymuştu.

12 gol, 23 asist...

Galatasaray’ın Antalya kampında takibe aldığı Hollandalı yıldız Branco Van Den Boomen, FANATİK’e konuştu. Geçen sezon Toulouse’ta 12 gol atıp 23 asist yaptıktan sonra dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, Sarı-Kırmızılı takıma karşı oynadıkları hazırlık maçında da verdiği gol pasıyla öne çıktı. Fransız ekibinin oynadığı 3 hazırlık maçında da scout ekibi tarafından izlenen oyuncuya, teknik direktör Okan Buruk’un onay verdiği ifade edildi.

Toulouse’un kaptanı Boomen, Antalya kampında Fanatik editörü Ömer Necati Albayrak’a konuştu.

'Bu transfer çok güzel olabilir'

27 yaşındaki futbolcu ise FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, henüz kendisine resmi bir teklif gelmediğini belirtirken, “Ortada henüz bir teklif yok. Dolayısıyla resmi görüşmeler de başlamadı. Ancak ortada gerçek olan bir durum var. O da Galatasaray’ın beni izletmesi. Bunu ben de duydum, biliyorum. İlginin farkındayım. Bu transfer çok güzel olabilir” ifadelerini kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu için yönetimin temasları devam ediyor.

Ocak ayında da olabilir

Boomen'ın ilk etapta Temmuz ayında bedavaya alınması planlanıyordu. Ancak Toulouse cephesi uygun bir bedelle kış döneminde transfere izin verirse operasyonun Ocak ayında da gerçekleşebileceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferle Torreira ve Oliveira'ya çok iyi bir alternatif oluşturacağı, Midtsjö'yle de yolların ayrılma ihtimalinin bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2022, 11:41
YORUM EKLE