Damien Comolli: "Görüşme yaptım, istediği maaş ulaşılamazdı, görüşme mümkün olmayacak"

Mevcut kulübü Toulouse ile sözleşmesini uzatmak istemeyen Branco van den Boomen'in adı Galatasaray ile geçiyordu. Konuyla ilgili Başkan Damien Comolli'den açıklama geldi.

Damien Comolli: "Görüşme yaptım, istediği maaş ulaşılamazdı, görüşme mümkün olmayacak"

Toulouse ile sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Branco van den Boomen bir süredir Galatasaray’a yazılıyor.

Fransa’da da “Hollandalı oyuncu gelecek sezon Toulouse FC'de kalacak mı?” diye soruluyor.

Van den Boomen’in sözleşmesi Healey, Spierings, Desler gibi sezon sonunda bitecek. Konuyla ilgili kulüp başkanı Damien Comolli'den açıklama geldi. 

Van den Boomen'in şu anda kadrodaki en iyi ücretli oyuncu olduğunun altını çizen Comolli, "Geçen sezon bitmeden menajeriyle en yüksek maaşımızın iki ila iki buçuk katı olan rakamlarla başlayan bir görüşme yaptım. İstediği maaş ulaşılamazdı" dedi. 

Yaz transfer döneminde menajerinin her kapıyı çaldığını, oyuncusuna takım aradığını söyleyen Comolli, herhangi bir teklif gelmedi. Toulouse başkanı sözlerine, "Branco olağanüstü bir insan, bu onu etkilemedi. O sadece futbolu düşünüyor" şeklinde devam etti.

Ayrıca Hollandalı oyuncu için "Avrupa'nın başka bir yerinden daha iyi bir teklif olup olmadığını görmek istese de finansal ve sportif olarak kalmakla ilgilendiğini bana doğruladı" dedi. 

Comolli daha sonra garip haberler verdi. "Menajeri onu Transfer pazarına koydu" diyen Comolli, "menajeri oyuncusunu müsait hale getirdi. Bu da bizimle hala sözleşmesi olduğunu bildiğimiz için bizi çok şaşırttı" ifadelerini kullandı. 

Comolli son olarak, "Menajeri hala aynı mali düzenlemeler içindeyse bir görüşme mümkün olmayacak. Öte yandan, ödeyebileceğimiz temeller üzerinde bir rakamla görüşmek isterse, büyük bir zevkle görüşürüz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2022, 09:43
YORUM EKLE