"Bugün imza atıyor, yarın Galatasaray'da antrenmana çıkacak"

Galatasaray, Hatayspor forması giyen sol bek Sam Adekugbe'yi kadrosuna kattı. Kanadalı sol bek bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak. Yarın da takımla birlikte idmana çıkacak.

"Bugün imza atıyor, yarın Galatasaray'da antrenmana çıkacak"

Galatasaray'ın yeni sol beki belli oldu. Sarı-Kırmızılı takım Hatayspor'un 28 yaşındaki Kanadalı sol beki Sam Adekugbe'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Tecrübeli futbolcu TFF'nin yaşanan afet sonrası verdiği karar sonrası dokuzuncu yabancı olarak 11'de forma giyebilecek.

1.2 MİLYON EUROLUK OPSİYON

Galatasaray Sam Adekugbe'yi 4 aylığına kiraladı. Oyuncunun sözleşmesinde 1.2 milyon Euroluk zorunlu olmayan satınalma opsiyonu bulunuyor. Hatayspor ile her konuda anlaşma sağladı. Transferin bugün açıklanması bekleniyor.

TAKIMLA ÇALIŞACAK

NEF Stadı'nda bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak oyuncu yarın takımla birlikte çalışmalara katılacak. Hatayspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki sol bek sezonun ilk yarısında 19 maçta forma giymişti.

400 BİN EURO'YA GELMİŞTİ

Kariyerinde 192 maça çıkıp 1 gol atan Adekugbe ayrıca 38 kez Kanada Milli Takım forması giydi. Kariyerinde daha önce Vancouver, Brighton, Göteborg ve Valerenga formaları giyen Adekugbe 2021 yılında 400 bin Euro bonservisle transfer edilmişti.

BEŞİKTAŞ İSTİYORDU

28 yaşındaki sol beki Beşiktaş da istiyordu ancak oyuncu tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Sam Adekugbe, sarı kırmızılı kulüp tarihindeki ilk Kanadalı oyuncu olacak.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2023, 00:18
YORUM EKLE